Cancan

Irina Ceban, noua revelație din showbizul românesc. Cu ce se ocupă fosta concurentă de la Survivor

Publicat: 28 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Ceban noua revelație din showbizul românesc. Cu ce se ocupă fosta concurentă de la Survivor
Extrem de talentata, Irina Ceban este noua revelatie a showbizului romanesc.

Cunoscută cu numele de scenă Irisha, Irina Ceban este noua revelație a showbizului românesc. Frumoasă și extrem de talentată, a atras atenția publicului dornic să afle cu ce se ocupă fosta concurentă de la Survivor.

Irina Ceban, o adevărată revelație în lumea muzicală

Originară din Republica Moldova, frumoasa Irina Ceban s-a remarcat imediat atât în televiziune, cât și în mediul online. Pasionată de modă, tânăra își surprinde prietenii cu fotografiile pe care le postează pe conturile de socializare, unde afișează un corp de invidiat.

Ambițioasa Irisha a debutat în lumea muzicală în anul 2017 când a lansat împreună cu Dj Sava piesa „Fosta ta.” După succesul avut cu această melodie, frumoasa moldoveancă a revenit în atenția publicului în 2018, cu o nouă piesă,  „You lose”, care s-a dovedit de un real succes. 

Pasionată de modă, Irina Ceban a participat și la show-ul de televiziune „Bravo, ai stil!” unde a demonstrat că știe să facă cele mai interesante combinații vestimentare. Aceasta a fost lăudată de membrii juriului, în special de Raluca Bădulescu. 

Celebritatea frumoasei artiste a crescut odată cu participarea la competiția „Survivor România” ce a reprezentat pentru ea o adevărată provocare. Într-un interviu a mărturisit cum a fost această experiență care i-a adus mulți prieteni:

„Survivor este experiența vieții mele. Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insecte. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva”, a spus Irisha.

Se pare că experiența Survivor a schimbat viața mai multor vedete, provocând numeroase conflicte. Dacă Irina Ceban și Elena Marin au legat o frumoasă prietenie ce a durat și după emisiune, altfel stau lucrurile între Maria Chițu și Elena Marin. După participarea la celebra competiție, cele două nu își mai vorbesc. 

Cu ce se ocupă în prezent fosta concurentă Survivor

Înainte de a-și face apariția la TV, Irina Ceban a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Extrem de talentată, frumoasa moldoveancă în vârstă de 32 de ani își construiește o carieră de succes nu doar în modă, ci și în muzică. 

De asemenea, fosta concurentă Survivor este pasionată de dans și sport, fiind mereu preocupată de fizicul ei. Aparițiile fără cusur provoacă interesul admiratorilor care îi urmăresc activitatea din mediul online. 

Pe plan personal cântăreața a avut parte de o experiență nefericită, fiind implicată într-o relație toxică. Puțini sunt cei care știu de suferințele în dragoste ale artistei, însă aceasta a reușit să le depășească, demonstrând că este puternică:

„În momentul în care am început să fim împreună eram mică. 18 ani este o vârstă la care nu știu dacă iei neapărat decizii mature și înțelepte. El era cu 14 ani mai mare decât mine.

La început chiar a fost foarte frumos. Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Irisha are numeroase proiecte în design vestimentar, dar nu neglijează cariera în muzică. Artista colaborează cu mai mulți cântăreți celebri din România și dorește să își surprindă admiratorii cu alte piese de succes. 

Apreciată pentru frumusețea răvășitoare și talentul ei deosebit, Irina Ceban este noua revelație din showbizul românesc. Fosta concurentă de la Survivor lucrează la o serie de proiecte care să îi asigure o carieră de succes, dar și admirația publicului. 

Adauga un comentariu