Cancan ultimă oră

Irina Fodor şi Ştefan Bănică Jr., prima apariţie în public după scandal. Cum s-au afişat, în faţa tuturor

Publicat: 03 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Fodor şi Ştefan Bănică Jr. prima apariţie în public după scandal. Cum s-au afişat în faţa tuturor
Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor nu sunt doar colegi de platou la emisiunea "Dancing on Ice: Vis în doi", dar și buni prieteni

Irina Fodor și Ștefan Bănică au apărut în direct, la televizor, mai apropriați ca niciodată. Soția lui Răzvan Fodor îl absoarbe din priviri pe ”Regele Rock-and-Roll-ului” al României, după ce a avut loc marele scandal din presă.

Ștefan Bănică și Irina Fodor au „spart” gheața în această seară. Cei doi au prezentat împreună, cu drag noua tematică a ediției Dancing on Ice: Vis în doi” și pe jurații emisiunii. Un detaliu important a întors toate privirile publicului.

Irina Fodor, de braț cu Ștefan Bănică

Publicul a rămas șocat când prezentatoarea TV și-a făcut apariția la brațul colegului său de platou. Aceasta a impresionat telespectatorii cu piesa vestimentară la care a apelat în această seară a poveștilor. Irina Fodor s-a conformat și a îmbrăcat o rochie spectaculoasă care i-a scos în evidență cele mai frumoase părți ale corpului și superbele trăsături ale feței.

Ținuta Irinei i-a scos acesteia în evidență picioarele lungi și subțiri, talia de viespe și umerii senzuali. Ce-i drept, Irina Fodor a făcut furori în cea de-a cincea ediție de la ”Dancing on Ice: Vis în doi” cu aspectul său fizic.

Soția lui Răzvan Fodor îi aruncă priviri senzuale lui Ștefan Bănică

În timp ce colegul său de platou, Ștefan Bănică Jr. vorbea despre numerele concurenților de la ”Dancing on Ice: Vis în doi”, Irina Fodor îl sorbea din priviri pe acesta. Totul a avut loc în văzul telespectatorilor, juriului din emisiune, dar și participanții concursului ce se desfășoară pe gheață.

Vă reamintim că vinerea trecută, paparazzi i-au surprins pe cei doi prezentatori ai emisiunii ”Dancing on ice: Vis în doi”, Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor, împreună, în fața casei cântărețului.

Irina Fodor a ajuns prima în fața casei lui Ștefan Bănică. A parcat și a așteptat. Două minute mai târziu, și-a făcut apariția Ștefan Bănică Jr. A parcat și el, apoi s-a îndreptat către locuința lui. L-a urmat Irina, pe care a ”preluat-o” din drum. Cei doi au intrat în casa artistului prin garaj.

Adauga un comentariu