Prima pagină » Cancan » Irina Maria Birou, noua senzație a muzicii populare din România 

Irina Maria Birou, noua senzație a muzicii populare din România 

16 feb. 2022, 15:18,
BZI.ro, în Cancan

Irina Maria Birou este artista care dat peste cap industria muzicii populare. Vedeta a stârnit o serie de controverse în urmă cu 5 ani, atunci când a produs un violent accident rutier.  

irina maria birou

În vârstă de 25 de ani, tânăra interpretă de muzică populară, reprezintă zona Olteniei cu fală și mândrie peste tot în lume

Irina Maria Birou, o viață plină de cumpene

În vârstă de 25 de ani, tânăra interpretă de muzică populară, reprezintă zona Olteniei cu fală și mândrie peste tot în lume. Își are originile în satul Poiana din județul Gorj și a început cariera de solist încă de mic copil. Este considerată una dintre cele mai bune voci tinere ale folclorului românesc. Printre cele mai ascultate melodii ale sale se numără și „Inimă te duc la târg”, „Mă-ntreabă neicuța-ntruna”, „E târziu să-ți pară rău”. 

Tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare și păstrează mereu o legătură strânsă cu fanii.

„Muzica are un rol foarte important în viața fiecăruia. Fie ca o ascultăm pe stradă, în mașină sau acasă, melodiile noastre preferate sunt peste tot. Deși majoritatea preferă o gamă variată de artiști, exista câteva genuri de muzică prezente în playlisturile tuturor, indiferent de cultură, limbă sau țara din care provenim”, scrie Irina pe pagina sa oficială de Facebook. 

Frumoasa interpretă de muzică populară și de petrecere simte lipsa evenimentelor și a interacțiunilor cu publicul, însă îi ține aproape. Reacțiile fanilor nu întârzie să apară, iar cei care o apreciază pe Irina Maria Birou o susțin în toate proiectele sale. 

irina maria birou

Frumoasa interpretă de muzică populară și de petrecere simte lipsa evenimentelor și a interacțiunilor cu publicul, însă îi ține aproape

„Faci 5k rapid cu poza asta!”, îi scrie una dintre fane la o fotografie. 

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Artista se iubește cu foc din 2013 cu Alin, un antreprenor din zona Gorjului care are în grijă mai multe săli de evenimente. 

 „Glumă, glumă, dar acum m-a cerut pe bune”,îi anunța Irina pe fani. 

Bărbatul o răsfață pe Irina cu surprize și cadouri care să le mențină dragostea mereu vie, ca la început. Momentul cererii în căsătorie a fost planificat în cel mai mic detaliu de către viitorul soț a artistei care declara într-un interviu că: 

„Alin mi-a organizat o petrecere surpriză cu vreo 100 de invitați, iar după ce mi-a adus cadoul pentru ziua mea, mi-a dat și inelul. Nunta va fi, probabil, la anul, dar cu siguranță în timpul săptămânii, pentru că avem multe evenimente.”

irina maria birou

După ani de procese și dosare în care a fost acuzată de omor, Irina Maria Birou, fiică unui polițist respectat în zonă, a primit sentința și a fost condamnată definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității

Irina Maria Birou a provocat un grav accident rutier 

Vedeta a provocat un puternic accident rutier în septembrie 2016. Victima, un bărbat în vârstă de 83 de ani a fost decapitat de mașina pe care o conducea Irina. Martorii spun că tânăra conducea cu viteză, a pierdut controlul volanului și a fost spulberat de pe partea carosabilă. 

Bătrânul se întorcea cu vacile de la păscut și nu s-a asigurat când a trecut strada. Impactul violent a avut loc în localitatea Moi, din Târgu Jiu din care au rezultat trei victime, doi răniți și o persoană decedată. Șoferița, de doar 20 de ani, și pasagera din dreapta au suferit leziuni puternice și au fost transportate de urgență la secția de Neurochirurgie a Spitalului din Craiova. Interpreta a sângerat abundent şi a rămas blocată între fiarele autoturismului, iar prietena sa, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost aruncată prin parbriz.

irina maria birou accident

Martorii spun că tânăra conducea cu viteză, a pierdut controlul volanului și a fost spulberat de pe partea carosabilă

După ani de procese și dosare în care a fost acuzată de omor, Irina Maria Birou, fiică unui polițist respectat în zonă, a primit sentința și a fost condamnată definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității. Interpreta a plătit, ca daune morale, unei rude a decedatului a primit 60000 de lei, iar alte patru persoane câte 40000 de lei. 

„Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani”, a stabilit prima instanță.

Irina Maria Birou a revenit în formă, după o perioadă foarte grea, și se dedică în totalitate carierei. Recent, cântăreața a lansat cea mai nouă melodia a sa care a urcat-o în tendințele preferate ale românilor. 

„Pentru refacerea sufletului nu există terapii mai eficiente decât muzica. Suntem în Trending de 3 zile, iar pentru asta țin sa vă mulțumesc!”, le scrie tânăra fanilor. 

irina maris birou

Recent, cântăreața a lansat cea mai nouă melodia a sa care a urcat-o în tendințele preferate ale românilo

 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *