Cancan ultimă oră

Irina Rimes și iubitul ei se gândesc la nuntă: Cine este David Goldcher

Publicat: 21 iul. 2021
Cântăreața Irina Rimes
Irina Rimes și David Goldcher se gândesc să facă nunta în România

Cântăreața Irina Rimes pare a fi foarte fericită alături de iubitul ei, David Goldcher, iar cei doi iau în calcul să se căsătorească. Irina Rimes a spus că și-ar dori să facă nunta în România. Cântăreața, care este foarte îndrăgostită, a recunoscut că își dorește și să devină mamă.

Irina Rimes și David Goldcher s-au cunoscut pe perioada pandemiei. Anul trecut, Irina a fost plecată în Franța pentru a lucra la noul ei album și acolo l-a înâlnit.

Cântăreața Irina Rimes

Irina Rimes și iubitul ei se gândesc la nuntă: Ce sfat i-a dat mama artistei

Irina Rimes a povestit că l-a întâlnit pe David în Franța, când lcura pentru un nou album și inițial I s-a părut a fi doar „un copil“. Cei doi s-au îndrăgostit rapid și acum deja vorbesc despre nuntă și chair despre copil.

„E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el“, a povestit extreme de fericită Irina.

Irina a menționat că vrea să facă nunta în România, „cu tradiții, cu «dezbrăcratul miresei»“, chiar dacă există posibilitatea ca unii prieteni francezi ai celor doi să nu înțeleagă prea bine obiceiurile românești de nuntă.

Și mama Irinei Rimes a fost foarte încântată de alegerea făcută de fiica ei și i-a spus că o susține în decizia de a se mărita cu David Goldcher:„Pe ăsta să nu-l mai pierzi!“

În ceea ce privește relația cu viitorii socri, Irina a spus că tatăl lui David este un om interesant și că vorbește cu acesta în franceză.

De altfel, în perioada petrecută în Franța, Irina și-a luat un profesor de limbă franceză, iar David învață româna tot cu acel profesor.

David Goldcher, iubitul Irinei Rimes

Plecată în Franța după iubit

Irina Rimes pare să fi trecut peste toate experiențele neplăcute din trecut și să-I fi găsit adevărata dragoste în brațele lui David Goldcher.

Cântăreața și David Goldcher par a se înțelege perfect, iar din acest motiv ea a ales să se mute în Franța.

David se poartă frumos cu Irina și îi satisface toate poftele, ducând-o în cele mai frumoase locații din Franța, fapt demonstrate și de pozele postate de artistă pe rețelele de socializare.

Cântăreața Irina Rimes

Amândoi sunt pasionați de muzică

Irina Rimes și David Goldcher par a forma cuplul perfect, ei fiind uniți și de aceeași pasiune pentru muzică. David Goldcher este implicat activ în industria muzicală. De curând, el a și postat fotografii din cadrul studioului de înregistrări din care ea face parte. David a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri.

Irina Rimes și David Goldcher au închiriat anul acesta un apartament și au semnat cu o nouă casă de discuri.

Irina le-a arătat fanilor ei pe conturile de socializare cum arată noua locuință în care va sta alături de David. Mai mult, l-a surprins și pe tânăr în imagini. David este blond și înalt, iar relația lor pare foarte promițătoare. Artista a precizat că locuiesc într-un apartament închiriat și nici nu intenționează să achiziționeze unul cât timp este pandemie.

Cântăreața Irina Rimes

Comentarii
  • Păi sa vedem, limbă afara din gura simbolul lumii morților si ochiul deschis…. o fi horus, o fi ciclop. Eu cred ca Dumnezeul ei este un Ciclop- badaran, mâncator de oameni, prost ca noaptea, tamp si schizofrenic etc. Deci toate însușirile zeitatii nebune care pretinde că conduce aceasta lume de tâmpiti precum proasta de mai sus…hai sictir! Esti anacronică retardat-o!

Adauga un comentariu