Cancan

Irina Tănase i-a transmis un nou mesaj lui Liviu Dragnea. Ce spune tânăra

Publicat: 10 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Tănase i-a transmis un nou mesaj lui Liviu Dragnea. Ce spune tânăra
Irina Tanase a tinut sa ii mai transmita inca un mesaj lui Liviu Dragnea

Irina Tănase este distrusă după ce Liviu Dragnea a părăsit-o, după opt ani, imediat după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora tânără l-ar fi înșelat pe fostul lider PSD, când acesta se afla în închisoare.

Irina Tănase susține că nu a fost nimic adevărat și cel mai mult o doare faptul că Dragnea nu a avut încredere în ea și nici măcar nu a lăsat-o să-i explice ce s-a întâmplat.

Irina Tănase i-a transmis un nou mesaj lui Liviu Dragnea

Irina Tănase i-a transmis un nou mesaj lui Liviu Dragnea având în vedere că fostul lider PSD a întrerupt orice fel de legătură cu ea. Irina spune că fostul iubit a blocat-o peste tot și nu i-a permis să explice care a fost legătura ei cu tânărul despre care s-a presupus că îi este amant.

“Am însă răbdare și speranță că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații.

Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi.

Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege.

Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.”, a declarat Irina Tănase pentru cancan.ro.

Despărțirea de Liviu Dragnea a fost cel mai dureros moment pe care l-a trăit

Irina Tănase spune că despărțirea de Liviu Dragnea a fost cel mai dureros moment pe care l-a trăit până la cei 29 de ani și încă mai spera că politicianul va reconsidera decizia de a o îndepărta din viața lui. Tânăra spune că a fost o victimă a intrigilor, că nu a știut să se apere și că nu a făcut nimic de care să-i fie rușine.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singura împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a mai declarat Irina Tănase.

În decembrie 2021 au apărut zvonuri potrivit cărora Irina Tănase l-a înșelat pe Liviu Dragnea cu un tânăr pe nume Paul, căruia i-ar fi trimis și bani în timp ce politicianul era la pușcărie.

Irina Tănase a declarat că nu a fost iubita lui, ci doar sunt prieteni și se cunosc de mult timp.

„Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el.

Pe Paul l-am întâlnit ultima oară la începutul anului. De 8 martie, el îmi mai trimitea flori, îi trimitea și mamei mele pentru că o cunoaște. Poate de aici au apărut aceste conexiuni. Nu este amantul meu, nu a fost nici iubitul meu! Nu am amant și o susțin cu tărie.”, a spus fosta iubită lui Dragnea.

Adauga un comentariu