Cancan

Irinel Columbeanu a plecat de la azil. „Nu știu unde, dar sigur vă fi bine”

Publicat: 12 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Irinel Columbeanu a plecat de la azil. Nu știu unde dar sigur vă fi bine
Irinel Columbeanu a plecat de la azil alături de un prieten pentru a petrece câteva zile la munte

Irinel Columbeanu a plecat de la azil alături de un prieten, într-o excursie la munte. Fostul om de afaceri a fost surprins de un gest neașteptat din partea unuia dintre prietenii săi. Acesta l-a invitat să meargă într-o excursie la munte, iar fără să ezite, fostul afacerist a acceptat invitația și s-a pregătit să plece în călătorie.

Fiind foarte bucuros și cu un zâmbet larg pe față, Irinel a comunicat această veste fanilor săi de pe platformele online.

Irinel Columbeanu a plecat de la azil într-o excursie

Irinel Columbeanu își petrece zilele la o instituție pentru îngrijirea bătrânilor București, unde primește tratamentul necesar în contextul problemelor sale de sănătate. Chiar dacă credea că a fost uitat de toată lumea de când a ajuns într-o situație dificilă, unul dintre vechii săi prieteni i-a îndeplinit o mare dorința și i-a adus din nou zâmbetul pe buze după o perioadă îndelungată de tristețe.

Cei doi au pornit într-o călătorie și au plecat spre munți, destinația fiind o necunoscută pentru fostul milionar. Acesta a părăsit locul de îngrijire în care locuiește și s-a aventurat pentru câteva zile. Cu zâmbetul pe buze și vizibil fericit, Irinel Columbeanu a capturat acest moment și a încărcat imaginile pe pagina de Facebook.

„Am plecat în excursie la munte. Unde? Nici eu nu știu, dar sigur va fi bine!”, a scris Irinel Columbeanu pe contul lui de Facebook.

Cum au reacționat fanii acestuia

Atât fanii lui Irinel Columbeanu, cât și alte personalități din industria showbiz-ului au fost extrem de încântați atunci când au văzut imaginile cu fostul om de afaceri, motiv pentru care nu au putut să nu transmită mai multe mesaje. Aceștia au dorit să îl felicite în mod special pe prietenul lui Irinel pentru gestul făcut și pentru că a reușit să îi aducă un zâmbet pe buze.

„Mă bucur tare, d-le Columbeanu! Jos pălăria pentru Sorin!”

„Asta înseamnă prietenie, frumos gest, Sorin Mărcuş”

„Prietenii la nevoie se cunosc”

„Vreme frumoasă și distracție maximă vă doresc!”

„Sorin, ai făcut un suflet fericit! Ce mult contează când ești jos ca cineva să se gândească la tine! Ai un suflet Minunat”

„Sănătate multă domnule Columbeanu și felicitări Sorin un gest foarte frumos !!!”, au fost doar câteva dintre comentariile de la postarea lui Irinel Columbeanu care a plecat de la azil într-o excursie.

Irinel Columbeanu, schimb acid de replici în mediul online

Pe pagina lui de Facebook, acolo unde este destul de activ în ultimul timp, Irinel Columbeanu a repostat emisiunea lui Adiță Voicu, în care el și Tzancă Uraganu au purtat discuții îndelungate, postare în care a transmis un mesaj de apreciere pentru celebrul manelist.

„O surpriză placută din partea lui Adiță(n.r. Adiță Voicu) și o companie placută alaturi de Andrei Velcu, alias Tzanca Uraganul”, a scris Irinel Columbeanu pe Facebook.

Imaginile în care Irinel Columbeanu apărea în compania lui Tzancă Uraganu nu au fost, însă, pe placul tuturor oamenilor care îl urmăresc pe fostul milionar pe internet.

În secțiunea de comentarii de la postarea fostului soț al Monicăi Gabor, unul dintre fanii bărbatului a luat atitudine și l-a atenționat că s-ar face de râs pentru că se afișează cu celebrul cântăreț de manele.

Recent, Irinel Columbeanu a plecat de la azil alături de un prieten pentru a petrece câteva zile la munte.

Comentarii
Adauga un comentariu