Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu nu a dat uitării obiceiurile de milionar, nici măcar la azil. “Vrea sushi și croissante”

Irinel Columbeanu nu a dat uitării obiceiurile de milionar, nici măcar la azil. “Vrea sushi și croissante”

26 ian. 2024, 11:00, 2 ,
BZI.ro, în Cancan

Irinel Columbeanu nu a renunțat la obiceiurile sale de milionar, nici măcar în azil. Fostul om de afaceri are preferințe speciale în ceea ce privește alimentația. Chiar dacă trăiește acum o viață modestă, el nu a uitat de plăcerile pe care le are și pe care și le permitea întotdeauna când avea conturile pline. Chiar patronul centrului pentru bătrâni a dezvăluit cerințele culinare ale lui Irinel Columbeanu.

Fostul milionar afirmă că a găsit liniștea într-un cămin de bătrâni, acolo unde și tatăl său și-a petrecut ultimele momente de viață.

Irinel Columbeanu nu a dat uitării obiceiurile de milionar, nici măcar la azil

În această situație, Ion Cassian a dezvăluit că fostul partener al Monicăi Gabor consumă alimente din meniu în funcție de regimul pe care trebuie să-l urmeze, dar sunt și unele pofte culinare ocazionale. Prin urmare, îl roagă adesea să-i cumpere sushi și croissante.

„Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși. Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui”, a mărturisit Ion Cassian, pentru playtech.ro.

Situația lui Irinel Columbeanu nu s-a îmbunătățit financiar

Chiar dacă stuația fostului milionar nu s-a îmbunătățit, patronul căminului spune că nu se pune problema ca fostul milionar să ajungă pe străzi.

„Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei”, a mai precizat Ion Cassian, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

În pofida faptului că a pierdut întreaga sa avere și a ajuns să locuiască într-un cămin de bătrâni, Irinel Columbeanu nu a fost uitat de prieteni săi, care îl vizitează destul de des. Cu privire la fiica sa, administratorul azilului a subliniat că fostul om de afaceri are o relație foarte bună cu Irinuca și că vorbesc mereu la telefon. Chiar dacă nu a avut încă ocazia să vină în România și să-l vadă, caută cât mai multe posibilități să fie alături de tatăl său și să-l sprijine financiar.

„Irinel Columbeanu are prieteni care îl vizitează, se vede că o fac din plăcere, necondiționat. Iar cu fiica lui, Irinuca, are o relație foarte bună. Ea încă nu a ajuns la azil, încă nu a venit în România, dar vorbesc des la telefon, Irinuca îi mai trimite și niște bănuți”, a mai precizat patronul azilului.

Deși nu mai are averea de altă dată, Irinel Columbeanu și-a păstrat obiceiurile de milionar chiar dacă este la azil.

Comentarii
  • ce tot îi oferiți platformă acestui neica nimeni cu prenume pueril?

  • Care milionar ? asta nu a muncit pe bune o zi din viata lui !, este o beizadea inbatrinita care a tocat banii furati de taicasu mare stab comunist !, secretarul de partid comunist a facut mari combinatii si furaciuni de a adunat milioanele si acareturile !, ratacitul asta asta doar a spart banii furati, nu a produs un leu valoare familiei sale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *