Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu, detalii picante despre Monica, dar si despre relația pe care aceasta a avut-o cu șoferul lor

Publicat: 07 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irinel Columbeanu detalii picante despre Monica dar si despre relația pe care aceasta a avut-o cu șoferul lor
Irinel Columbeanu, care între timp nu mai este milionar, face dezvăluiri despre relația dintre fosta lui soție și celebrul șofer pe care toată lumea îl știa de Ricky Martin

Vă mai amintiți de sexy șoferul alintat Ricky Martin, despre care s-a spus că a fost amantul Monicăi Columbeanu? Era celebru pe vremea când Monica era măritată cu Irinel Columbeau. Acum, la mulți ani de-atunci, Irinel face lumină în acest caz și spune adevărul despre relația dintre Monica și șoferul Ricky Martin.

Pe numele lui Voicu Pânzar, celebrul șofer al Monicăi Columbeanu, pe vremea când era soție de milionar, i-ar fi fost acesteia și amant. Așa credea toată lumea atunci, când Moni și Iri formau unul dintre cele mai populare cupluri din România.

C.
Columbeanu își va lansa cea de-a doua sa carte, „Apofenia”, la data de 16 februarie, în care face destăinuiri intime despre fostele sale iubite și povestește momente scandaloase din mariajul cu Monica Gabor.

Irinel Columbeanu, adevărul despre relația dintre Monica și șoferul Ricky Martin

Irinel Columbeanu povestește cum Monica Gabor l-a ironizat în primă fază pe Voicu, atunci când s-au întâlnit în cadrul unui eveniment de modă, Transilvania Fashion, amândoi fiind manechini, la vremea aceea. În mod ironic, Voicu avea să devină și șoferul doamnei Columbeanu, situație ce a și generat zvonurile unei posibile idile între cei doi.

„Asta nu înseamnă că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat, atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo.

Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu, cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană .

La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o relație răutăcioasă, care lui Iri i se păru forțată și inutilă. Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spune ea pe un ton afectat și nenatural”, scrie în cartea lui Irinel Columbeanu.

Cum își petreceau Monica și Irinel Columbeanu timpul

Irinel Columbeanu dă detalii și din viața de cuplu alături de Monica Gabor, iar în mod surprinzător, cei doi preferau să petreacă mai mult timp în casă, decât să iasă pe la evenimente.

„Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri. Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă, fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme. În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau”, se relatează în cartea afaceristului.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu