Prima pagină » Cancan » Ispita Oana Monea nu mai participă la Insula Iubirii! Ce decizie au luat producătorii emisiunii

Ispita Oana Monea nu mai participă la Insula Iubirii! Ce decizie au luat producătorii emisiunii

11 iun. 2024, 11:03,
BZI.ro, în Cancan

Ispita Oana Monea nu mai participă anul acesta la Insula Iubirii, după ce în sezonul trecut și-a făcut bine treaba iar show-ul a făcut audiențe record. Blondina spune că de data aceasta a lăsat fete mai tinere și mai frumușele să sucească mințile concurenților. Totodată, Oana Monea a mai recunoscut că a fost într-o relație însă acum totul s-a terminat și e singură din nou.

După ce sezonul șapte al emisiunii Insula Iubirii a facut furori, una dintre cele mai celebre ispite, Oana Monea, a răspuns celor mai arzătoare curiozități ale fanilor. De asemenea, ea a dezvăluit că producătorii au decis să renunțe la ea în următorul sezon, deși și-a făcut treaba de ispită foarte bine.

Ispita Oana Monea nu mai participă la Insula Iubirii

Oana Monea, ispita lui Marius Moise, a vorbit despre ce nu s-a văzut în emisiunea matrimonială de la Antena 1. Dintr-un motiv sau altul, producătorii emisiunii au decis să nu o mai cheme pentru sezonul opt.

Oana Monea a vorbit despre experiența Insula Iubirii, dar și despre ce a urmat. Deși mulți credeau că o vor vedea pe blondină și în sezonul opt, aceasta a avut și ea parte de o ispită care „nu i-a dat voie” să plece spre tentație. Din respect pentru relația ei, Oana a preferat să rămână acasă, însă efortul ei nu a dat roade, căci și iubirea trăită s-a spulberat ulterior.

„Eu cred că Insula este un fel de experiment social. Emisiunea e făcută în așa fel încât să-ți pierzi puțin mințile. Să știi că și noi ca ispite ne pierdem puțin mințile acolo. Te ia acel miraj de acolo. N-am fost ispită sezonul ăsta, am fost sezonul șase și sezonul șapte. Sezonul ăsta am lăsat fetele mai tinerele, mai frumușele, să-mi ia locul.

Eu am fost într-o relație și am preferat să stau acasă, că așa mi se pare normal. Am fost foarte clară și am spus că atâta timp cât sunt implicată în ceva, nu am cum să ajung acolo. Dar acum sunt singură. Am fost la Insulă, m-am întors de la Insulă, mi-am făcut o relație și acum m-am despărțit”, a declarat Oana Monea, potrivit Cancan.

Susține că a fost o ispită în adevăratul sens al cuvântului

Fanii emisiunii își aduc aminte că Oana Monea a fost cea care a băgat zâzanie între Marius Moise și Bianca Giurcă. Bine, nu a fost singura ispită dintre cei doi, căci și Alin Simoiu și-a făcut treaba foarte bine. În ceea ce o privește pe blondină, a fost puțin surprinsă de faptul că Marius nu a mai căutat-o, deși era îndrăgostit de ea, însă a trecut peste acest episod și și-a văzut de viață.

„Mă așteptam să mă caute, să-mi spună ceva de dulce, dar nu m-a căutat. Mi-a dat follow pe Instagram, să vadă probabil dacă vorbesc ceva despre el, dar nu. Îți dai seama că pentru el șocul a fost foarte mare. Pentru că eu am fost o ispită în adevăratul sens al cuvântului și nu se aștepta la asta. Sau nu se aștepta în totalitate la asta, să stea lucrurile chiar așa. Eu cred că am fost karma lui. Pentru că și el a rănit pe cineva, relația cu care a venit, eu am avut un pic grijă de el. N-am vorbit cu Bianca niciodată. Nu cred că mai avea ce să întrebe”, a mai afirmat Oana Monea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *