BZI LIVE

LIVE VIDEO – Isteria provocată de noul coronavirus, aplanată de directorul DSP Iași! Lucian Indrei, prezent în platoul BZI va spulbera toate miturile răspândite despre cel mai mediatizat subiect al momentului – FOTO

Publicat: 25 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 26 februarie, de la ora 13:00 într-o nouă ediție BZI LIVE va fi prezent dr. Lucian L. Indrei, directorul Direcția de Sănătate Publică Iași. Acesta va discuta în exclusivitate pentru BZI despre isteria provocată de noul coronavirus, despre gipă dar și despre starea generală de sănătate a populației. În ultimele zile în Iași s-a iscat o extrem de mare ingrijorare în rândul ieșenilor privind infectarea cu coronavirus. În fiecare zi reprezentanții DSP Iași au ieșit și au susținut public că situația este sub control. Ce pericole există pentru ieșeni privind coronavirusul? Câte cazuri de gripă s-au înregistrat la Iași și câți au decedat din cauza acestei afecțiuni? Cum prevenim și cum vindecăm afecțiunile de sezon? Este Iașul pregătit să facă față unor posibili pacienți cu coronavirus? La aceste întrebări și multe altele, va răspunde dr. Lucian L. Indrei, directorul Direcția de Sănătate Publică Iași.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu