BZI LIVE

LIVE VIDEO – Istorie și Politică! Ediție BZI LIVE alături de dr. ist. Corneliu Ciucanu, Centrul de Istorie și Civilizație Europeană – Academia Română respectiv prof. Cristian Ivănuță și Mihail Albișteanu – deputați de Iași ai Alianței pentru Unirea Românilor – FOTO

Publicat: 26 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 27 ianuarie 2023, începând cu ora 12.00 în Studioul BZI LIVE este programată o nouă emisiune de impact și interes! Sub egida ”Istorie și Politică” aceasta îi are ca invitați pe dr. ist. Cercetător Corneliu Ciucanu, Centrul de Istorie și Civilizație Europeană – Academia Română respectiv prof. Cristian Ivănuță și Mihail Albișteanu – deputați de Iași ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Alături de aceștia vor fi abordate elemente legate de importanța momentului istoric al zilei de 24 ianuarie 1859, realități sociale, politice și administrative din România contemporană, situația tensionată din lume și Uniunea Europeană (UE), conflictul de la granița țării, controversata Lege a Minorităților din Ucraina respectiv proiecte, inițiative și acțiuni ale Organizației Județeane AUR Iași.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu