Cancan

Iubita lui Florin Ristei are o avere impresionantă. ,,Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună…”

Publicat: 16 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iubita lui Florin Ristei are o avere impresionantă. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună
Iubita lui Florin Ristei are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate.

Puțini sunt cei care știu că iubita lui Florin Ristei deține o avere impresionantă. Focoasa vedetă se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Carismaticul artist a cerut-o în căsătorie pe Naomi Hedman și este pregătit să își întemeieze o familie. Iată ce spune Florin Ristei despre femeia care i-a cucerit inima.

Iubita lui Florin Ristei are o avere uluitoare și se bucură de succes în carieră

Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Deși nu multă lume credea în povestea lor de iubire, cei doi au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc și nu au ținut cont de criticile celor din jur.

Mai mult decât atât, Florin Ristei a făcut marele pas și a cerut-o în căsătorie pe cea care i-a cucerit inima. Artistul este mai hotărât ca oricând să își întemeieze o familie și să se bucure de rolul de soț.

Florin Ristei are doar cuvinte de laudă când vine vorba de logodnica sa și recunoaște că aceasta este o femeie de succes. Iubita lui are o avere impresionantă și câștigă mult mai mult față de partenerul ei.

 „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e.”, a recunoscut amuzat artistul.

În prezent, cei doi radiază de fericire împreună și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare. Mândru de iubita sa este și Dima Trofim, care se declară un bărbat împlinit de când a devenit tată.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Valentin Butnaru. Acesta este extrem de discret când vine vorba de viața privată și vorbește destul de rar despre cea care i-a cucerit inima.

Ce spune Florin Ristei despre logodnica sa

Carismaticul artist Florin Ristei este în culmea fericirii de când a cunoscut-o pe Naomi Hedman și s-a îndrăgostit de aceasta. Cântărețul a cerut-o în căsătorie și are planuri mărețe de viitor. Acesta vrea să renunțe cât mai repede la statutul de burlac și este dornic să aibă o familie frumoasă. Se pare că și frumoasa lui iubită a făcut sacrificii enorme de dragul iubitului ei și s-a mutat definitiv în România.

,,Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe cinci ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce.

Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie.”, a precizat artistul.

Iubita lui Florin Ristei are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Frumoasa Naomi Hedman și Florin Ristei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri de căsătorie.

Adauga un comentariu