Cancan

Dima Trofim și iubita lui se pregătesc de nuntă. Ce suferințe ascunde carismaticul artist

Publicat: 03 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Dima Trofim și iubita lui se pregătesc de nuntă. Ce suferințe ascunde carismaticul artist
Dima Trofim se mândrește cu iubita lui, iar de când este tătic, artistul radiază de fericire.

Îndrăgitul artist Dima Trofim și iubita lui se pregătesc de nuntă. Acesta trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera lui, iar de când au devenit părinți, cei doi radiază de fericire. Dima Trofim a cucerit publicul de la primele apariții, iar în prezent se bucură de succes și are numeroase proiecte în televiziune. Dincolo de celebritate, concurentul de la ,,Te cunosc de undeva” a trecut prin momente extrem de grele în viața privată. Puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde carismaticul artist.

Dima Trofim și iubita lui se pregătesc de nuntă

Unul dintre cei mai apreciați artiști din România, Dima Trofim, este pregătit să facă marele pas alături de iubita lui. Cei doi se pregătesc de nuntă, dar își doresc mai întâi să organizeze o frumoasă petrecere de botez pentru fetița lor superbă. Carismaticul actor, cântăreț și prezentator tv a devenit tătic în 2021 și se consideră un bărbat împlinit.

Dima Trofim și iubita lui, Angela, s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de când s-au văzut și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Dacă pe artist îl cunoaște toată lumea, partenera lui este discretă și apare destul de rar în lumina reflectoarelor. Cei doi formeză unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Dima Trofim are doar cuvinte de laudă când vine vorba despre iubita lui. Acesta a vorbit recent despre provocările din viața privată, dar și despre planurile sale de viitor, mai ales că este tatăl unei fetițe superbe.

,,Ca și orice om, am trecut și prin bune și prin rele. Însă, de câteva luni, viaţa mea a luat o întorsătură la 180 de grade. A venit pe lume fetița mea. Cea mai frumoasă ființă. Da, viața mea s-a schimbat. Nu este ușor, însă nu sunt nici primul, nici ultimul tătic care spune asta, e greu, dar este şi cel mai frumos, în acelaşi timp, iar părinţii ştiu exact la ce mă refer. (…) O să vină și nunta. Înainte botezul trebuie făcut!”, a declarat artistul.

Un alt actor celebru care se mândrește cu soția lui și se declară un bărbat împlinit este Mihai Rait. Acesta are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și se bucură din plin de viață alături de partenera lui. Altfel stau lucrurile când vine vorba de artistul Marius Manole. Îndrăgitul actor s-a despărțit de iubita lui și nu a făcut marele pas până acum. Acesta a mărturisit că își asumă rolul de bărbat singur, dar este pregătit să iubească din nou.

Ce spune îndrăgitul artist despre suferințele din viața privată

Mereu cu zâmbetul pe buze și de o energie debordantă, Dima Trofim cucerește publicul de fiecare dată când apare la tv. Puțini sunt cei care știu prin ce suferințe a trecut artistul, acesta reușind cu greu să accepte moartea surorii sale. Aceasta a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, iar Dima Trofim a fost marcat de dispariția fulgerătoarei a tinerei.

,,Sora mea niciodată nu s-a luptat mulţi ani cu o boală gravă, a fost spontan. La fel de spontan s-a stins. Nimeni nu s-a aşteptat. Nu trebuia să fie aşa. Cu toată familia am o relaţie foarte specială. (…) Aş fi vrut să nu se întâmple acest lucru deloc. Nu ne-am aşteptat la aşa ceva.”, a mărturisit artistul.

În pofida situațiilor grele din plan personal, Dima Trofim se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa, iar de când a devenit tată este mai fericit ca oricând. Concurentul de la ,,Te cunosc de undeva” a dezvăluit cum a reacționat în cel mai emoționant moment al vieții sale, când iubita l-a anunțat că este însărcinată.

,,Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil.”, a declarat carismaticul actor.

Dima Trofim se mândrește cu iubita lui, iar de când este tătic, artistul radiază de fericire. Acesta este pregătit să facă marele pas alături de femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit o fetiță superbă. Artistul se bucură de succes în carieră și este extrem de apreciat de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Comentarii
Adauga un comentariu