Cancan ultimă oră

Iubita lui Mario Fresh, Alexia Eram este însărcinată? Fanii au reacționat imediat: “În sfârșit! Felicitări!”

Publicat: 21 ian. 2022
Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh și-au surprins urmăritorii de pe Instagram cu ultima postare de pe rețelele de socializare

Mario Fresh și Alexia Eram au luat prin surprindere pe toată lumea pe rețelele de socializare, după ce artistul a postat o fotografie în care iubita lui apare cu o burtică suspectă, de gravidă! Cum au reacționat fanii când au văzut!

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste de mai bine de cinci ani.

Alexia Eram și Mario Fresh au plecat în vacanță împreună

Tinerii îndrăgostiți au parte de clipe romantice, în Dubai, acolo unde se bucură de o super vacanță împreună. Alexia Eram și Mario Fresh și-au surprins urmăritorii de pe Instagram cu ultima postare de pe rețelele de socializare! Artistul a postat o fotografie unde apare alături de iubita lui, care ține mâna pe burtică, dând impresia că este însărcinată.

„Așteptăm păreri pentru ultima poză!”, este descrierea pusă de către Mario Fresh la fotografia postată.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Fanii au reacționat imediat, au felicitat-o și i-au transmis numai mesaje de bine: „Să fie într-un ceas bun!”, „Bravo vouă!”, „În sfârșit! Felicitări!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat fanii la ultima postare a lui Mario Fresh.
Fără a ezita, o mare parte dintre ei au ținut să-i felicite, deși cei doi nu au confirmat că Alexia este însărcinată.

Alexia Eram își dorește un copil cu Mario Fresh

Recent, Alexia Eram a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, unde a vorbit despre posibilitatea ca ea și Mario Fresh să devină părinți. Tânăra a răspuns în spirit de glumă, astfel că nimeni nu știe când se vor decide cei doi să treacă la pasul următor.

„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram, la podcastul lui Radu Țibulcă.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu