Cancan ultimă oră

Bat clopote de nuntă pentru Florin Ristei: Iubita lui încinge imaginația multor bărbați!

Publicat: 02 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bat clopote de nuntă pentru Florin Ristei Iubita lui încinge imaginația multor bărbați
Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu de câteva luni

Florin Ristei este foarte îndrăgostit de iubita lui, Naomi Hedman, iar apropiații cuplului susțin că anul acesta am putea avea parte chiar de nuntă.

Cei doi sunt împreună din luna octombrie a anului trecut, iar vestea unei căsătorii a fost alimentată de detaliu observant de internauți la poza postată de cei doi de la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.

Florin Ristei a publicat o imagine în care apare alături de Naomi Hedman, care are pe deget un inel de logodnă pe deget.

„Acesta este inelul?” sau „Inelul de logodnă… Felicitări”, au comentat fanii lui Florin.

Naomi Hedman

Acesta nu a răspuns la întrebarea adresată de fani și nici Naomi nu vrut să răspundă chiar dacă nu este prima oară când este întrebată dacă a fost cerută în căsătorie.

Totuși, o dovadă în plus pentru faptul că lucrurile sunt serioase este și faptul că Florin Ristei a dus-o pe pe Naomi să prezinte mamei lui.

Florin Ristei și Naomi Hedman

Cum și-a cunoscut Florin Ristei iubita

Naomi a stârnit atenția publicului din România după preselecțiile de la X Factor. Naomi, supranumită și „Pantera“ de la X-Factor, are 29 de ani și este o femeie foarte frumoasă, care reușește să atragă privirile bărbaților.

Oficial, relația celor doi a început în luna octombrie a anului trecut, însă se pare că aceștia se știau dinainte, după cum lasă de înțeles Florin, care a scris pe o rețea de socializare că a fi putut fi un cuplu de mai mult timp dacă ambii ar fi realizat ce chimie există între ei.

Naomi Hedman

Naomi Hedman

Imagini incediare cu Naomi Hedman

Recent, Naomi Hedman a fost protagonista unui shooting pentru lenjerie intimă super sexy. În fotografii se vede cât de sexy este mulatra, mulți bărbați fiind invidioși pe cucerirea lui Florin Ristei.

Însă, Naomi este implicată în foarte multe proiecte și mulți designeri apelează la ea pentru a-și promova articolele vestimentare. Atuurile incontestabile ale focoasei brunete au făcut-o să ajungă în atenția lui Nicki Minaj, care a apelat la ea pentru promovarea unui produs, care a fost  prezent la diverse evenimente alături de celebra cântăreață din America.

Iubita lui Florin Ristei s-a făcut remarcată în 2016, în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach», unde a creat multe controverse. Naomi a ajuns chiar la o mică bătaie cu o altă concurenră, potrivit presei din Marea Britanie.

Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei, părăsit de fosta iubită

Florin Ristei a fost extrem de secretos în privința iubitelor lui. Înainte de a fi cu Naomi, Florin Ristei a avut o relație cu Marinela, un nume cunoscut în cluburile de fițe din Capitală.

Florin și Marinela au fost împreună trei ani, însă cei doi nu au ținut să se afișeze prea des împreună. Anul trecut, Marinela s-a îndrăgostit de Tudor Aposteanu, fost concurent la Master Chef. Acesta s-a iubit numai cu femei bogate. Printre acestea Cristina Şucu, fiica milionarilor Dan și Camelia Șucu, Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu, Sulekha Ahmed, o tânără foarte bogată de naţionalitate arabă, Laura Alistar, fosta parteneră a lui Bogdan Stelea sau Maria Ale, fiica milionarului Iulian Tudor.

Florin Ristei și Naomi Hedman

Adauga un comentariu