Prima pagină » Radio » Actualitate » Iubita lui Tudor Chirilă, transformare totală: s-a tuns scurt și e blondă. Cum arată acum Iulia Mîzgan

Iubita lui Tudor Chirilă, transformare totală: s-a tuns scurt și e blondă. Cum arată acum Iulia Mîzgan

20 oct. 2023, 11:35,
BZI.ro, în Radio

Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă, a suferit de curând o transformare totală după ce s-a tuns scurt și s-a făcut blondă. Mama celor doi copii ai artistului pare mult mai tânără după vizita făcută la salon. În ceea ce privește profesia acesteia, Iulia Mîzgan a absolvit SNSPA București și activează în marketing.

Energicul actor și cântăreț Tudor Chirilă are o iubită superbă și se mândrește cu cei doi copii. Acesta se bucură din plin de viață la vârsta de 49 de ani și este extrem de apreciat de publicul autohton. Recent, iubita lui Chirilă și-a făcut o schimbare de look, rezultatul fiind surprinzător, potrivit LPF.

Iubita lui Tudor Chirilă, transformare totală: s-a tuns scurt și e blondă

Iulia Mîzgan, partenera de viață a lui Tudor Chirilă, a bifat recent o schimbare de look, iar rezultatul e WOW! Tânăra, care e mamă de băieți și antreprenor, s-a tuns scurt și s-a făcut blondă. Iulia își afișează noul look și pe pagina de Instagram a magazinului ei online de jucării, unde testează un iepuraș textil, o rață pe roți, un raton și pe păpușa Coco.

Iulia Mîzgan a intra în atenția presei odată cu relația ei cu Tudor Chirilă, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, liderul trupei Vama, actor de teatru și antrenor la „Vocea României” (Pro TV). Mamă a doi băieți, antreprenor și o persoană discretă, iubita lui Tudor Chirilă a avut recent un gest de cochetărie și le-a arătat prietenilor de pe Instagram ce schimbare de look și-a făcut.

De curând, Iulia s-a lăsat din nou pe mâinile pricepute ale hair-stylist-ului George Soare, care de data aceasta i-a mai deschis nuanța de blond, i-a accentuat șuvițele, dar a și tuns-o mult mai scurt, părul fiind acum până în zona bărbiei. Pozele din galerie vorbesc de la sine despre cât de bine îi vine Iuliei noua tunsoare. Nu că ar fi avut nevoie, dar coafura fresh îi mai șterge câțiva ani buni de pe chip.

Iulia Mîzgan are o afacere cu jucării

Iubita lui Tudor Chirilă se ocupă ca la carte de afacerea pe care și-a deschis-o în iarna anului 2020 și care îi aduce și satisfacții, dar și venituri. De altfel, fiind om de marketing, Iulia se pricepe la toate compartimentele care țin de un business.

„Dintotdeauna am fost pasionată și preocupată de educație, de politică și de tot ce înseamnă mixul ăsta. Fiind preocupată de educație, după ce s-au născut copiii asta a devenit prioritate pentru mine. Așa am ajuns să îndrăgesc jocurile de logică, apoi am fost la un târg de jucării la Nuremberg, unde am dat de Magna Tiles și alte jocuri care nu erau în România, la momentul respectiv. Eu sunt om de marketing, îmi finalizez un MBA la Maastricht School of Management și am lucrat 8 ani în marketing”, se descria Iulia Mîzgan în urmă cu ceva timp.

Iulia și Tudor sunt împreună de 10 ani și au doi băieți

Bistrițeanca Iulia Mîzgan a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi activează în marketing. Are 39 de ani, fiind cu 10 ani mai mică decât Tudor, iar în 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu i-a mai dăruit lui Tudor încă un băiețel.

„Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, spunea Tudor Chirilă în trecut.

Dacă ținem cont că Tudor este zgârcit cu declarațiile despre viața privată, petem spune că în acest caz chiar a a oferit una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *