Cancan

Iubita secretă a lui Andi Moisescu, de la Românii au Talent. Cu ce vedetă Pro TV a avut o relație înainte de Olivia Steer

Publicat: 25 mai 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Iubita secretă a lui Andi Moisescu de la Românii au Talent. Cu ce vedetă Pro TV a avut o relație înainte de Olivia Steer
Andi Moisescu a format un cuplu cu Mirela Bucovinean

Andi Moisescu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Deși se cunosc o mulțime de detalii despre el, atunci când vine vorba despre viața amoroasă, juratul de la Românii au Talent este ceva mai discret.

Puțini sunt cei care știu că înainte să fie cu Olivia Steer, vedeta de la Pro TV a avut o relație îndelungată cu o altă tânără celebră.

Iubita secretă a lui Andi Moisescu, de la Românii au Talent

Andi Moisescu a format un cuplu cu Mirela Bucovinean, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de 5 ani. Chiar și după ce s-au despărțit, cei doi au păstrat legătura multă vreme.

„Când am început relația cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras și fizic de o femeie ca să existe o relație. Și în cazul nostru, atracția există. A existat din plin, din prima clipă, și mai există și azi”, spunea Andi Moisescu, într-un interviu, pe vremea când era într-o relație cu Mirela Bucovinean.

Andi Moisescu s-a căsătorit în 2004 cu Olivia Steer

După ce au pus capăt relației, Mirela Bucovinean s-a apucat de afaceri, deschizându-și un magazin online, din care obține câștiguri mari. Tânăra s-a apucat și de raliu în urmă cu câțiva ani, fiind concurentă la o probă oficială ținută la Cluj.

Pe de altă parte, Andi Moisescu s-a concentrat pe carieră după despărțire, iar din 2005 a început să realizeze emisiunea Apropo TV, difuzată la Pro TV. Mai târziu, prezentatorul a ajuns la masa juraților Românii au Talent. Nu și-a neglijat nici viața personală, astfel că omul de televiziune a cerut-o de soție pe Olivia Steer și au devenit părinții a doi copii.

„Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva”, spunea Andi în cadrul unui interviu, în urmă cu câteva luni.

Puțini sunt cei care știu că îndrăgitul jurat de la ,,Românii au talent”, Andi Moisescu, adoră sporturile extreme și iubește adrenalina. Dincolo de lumina reflectoarelor, acesta preferă să meargă în vacanțe împreună cu familia și să practice tot felul de sporturi, printre care și snowboarding-ul.

,,Am uitat și ce vârstă am și cum mă cheamă, și cu ce mă ocup. Am început să visez numai snowboarding. Nici nu știu ce să zic că m-a prins mai tare. Cel mai probabil senzația de libertate.

Am început să promovez snowboarding-ul până și-n emisiunile mele. Mi-am pus copiii pe snowboard, încă de la 5 ani. Nu știu cum ar fi arătat viața mea fără snowboarding, de 9 ani încoace. Nici nu vreau să-mi închipui. Pentru că nu știu cum altfel aș fi ajuns să mă pot bucura ca un copil. M-am apucat de snowboarding la 41 de ani ”, a declarat acesta.

Comentarii
Adauga un comentariu