National

Iulia a premeditat această sinucidere. Cu doar câteva zile în urmă a fost văzută pe același bloc

Publicat: 05 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia a premeditat această sinucidere. Cu doar câteva zile în urmă a fost văzută pe același bloc
Se pare că blocul ales pentru a-și lua viața nu a fost unul întâmplător, căci imobilul avea acces cu geam pe acoperiș, însă asta nu e tot.

Noi detalii în cazul sinuciderii din Timișoara. Iulia a premeditat acest gest cutremurător. Ea a mai fost văzută pe același bloc și în urmă cu doar câteva zile. Iulia a șocat o țară întreagă. La doar 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje, alături de copiii săi. Femeia ar fi premeditat totul.

În urmă cu doar câteva zile s-a urcat pe același bloc.

Anchetatorii încearcă să deslușească misterul și să afle de ce a făcut tânăra așa ceva. Femeia a decis să-și pună capăt zilelor, dar sa-și omoare totodată și copiii. Femeia s-a urcat pe un bloc de pe bulevardul Dâmbovița și s-a aruncat în gol, alături de micuți. Copiii stăteau în brațele mamei.

De ce a recurs Iulia la acest gest

Noi informații apar în teribilul caz. Se pare că blocul ales pentru a-și lua viața nu a fost unul întâmplător, căci imobilul avea acces cu geam pe acoperiș, însă asta nu e tot.

Vecinii au declarat că ea a fost văzută pe acoperișul blocului și în urmă cu doar câteva zile. Apropiații cred că acest lucru necugetat a fost premeditat de mai mult timp.

Iulia pare că știa foarte bine zona, căci a venit în grabă și țintită spre blocul înalt de zece etaje cerând ajutorul unei locatare pentru a putea urca în imobil, spunând că și-a uitat cheia de la interfon în casă.

În anul 2020 ea și soțul său au divorțat. Omul a înaintat separarea, iar ea nu s-a opus. Se pare că mama bărbatului nu ar fi fost de acord cu relația lor, dar cu toatea astea, s-au căsătorit. Cei doi se iubeau încă de la vârsta de 15 ani.

După ce au divorțat, tânăra a încercat să-și refacă viața. Nimeni nu știe, însă, cu cine. Vecinii femeii au transmis că nu l-au văzut niciodată pe noul iubit. Se pare încă ar fi vorba despre un bărbat potent financiar.

Femeia părea că și-a găsit liniștea. Ea a terminat psihologia, dar a lucrat ca agent imobiliar. De curând, Iulia s-a împăcat cu tatăl copiilor și au decis să facă iar nunta. Cei doi urmau să se recăsătorească peste câteva săptămâni, mai ales că actele deja fusese depuse la Primăria Timișoara.

Bărbatul care a sunat la numărul unic de urgență 112 a precizat că inițial, după impact, victimele păreau conștiente.

”Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare. Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor” a declarat tânărul.

De asemenea, aducem în discuție și cazul ce a avut loc la Iași, unde o persoană în vârstă de 35 ani s-a aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuia.

Adauga un comentariu