Cancan

Iulia Albu a fost jefuită! Mărturiile vedetei sunt uluitoare: ”Am sărit pe geam”

Publicat: 10 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Albu a fost jefuită Mărturiile vedetei sunt uluitoare Am sărit pe geam
Iulia Albu a mărturisit că a fost jefuită în miez de noapte

Iulia Albu a mărturisit că a fost jefuită și că a avut parte de momente uluitoare. Creatoarea de modă le-a explicat fanilor că a sărit pe geam pentru a scăpa de hoți. Vedeta s-a dus la poliție care a demarat o anchetă în acest caz.

Iulia Albu are 42 de ani și este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Ea s-a făcut remarcată în special pentru stilul vestimentar neconformist pe care îl folosește, dar și pentru declarațiile făcute despre felul în care se îmbracă mai multe vedete din țară.

Iulia Albu a fost jefuită la 1 noaptea

Iulia Albu a relatat că a fost victima unui jaf în miezul nopții, acesta reprezentând unul dintre cele mai dificile momente din întreaga sa viață.

Personalitatea publică se afla găzduită într-o unitate de cazare alături de o prietenă, amândouă fiind implicate într-un proiect comun. Cele două au început să audă zgomote în jurul orei 1 dimineața și au avut convingerea că un hoț a pătruns în locuință. În fața disperării, Iulia Albu și prietena ei au hotărât să evadeze prin fereastra locuinței. Vedeta le-a mărturisit jurnaliștilor faptul că proiectul era unul special, destinatarul fiind fundația Mihai Eminescu a regelui Charles.

„ Ziua trebuia să lucrăm cu meșteri locali, să aducem cumva într-o modernitate, meșteșugul lor. Și totul s-a finalizat cu un târg foarte mare, acum mulți ani. Eram cazate într-o casă de oaspeți, și la un moment dat, am simțit că a intrat cineva peste noi. Și am sărit pe geam. Era un parter înalt”, a mărturisit Iulia Albu pentru Cancan.

Speriate, cele două au mers direct la poliție, cu toate că erau îmbrăcate sumar. Concret, creatoarea de modă povestește că erau îmbrăcate în bikini. Ajunse la poliție, oamenii legii le-au luat declarații și s-au deplasat la fața locului. Aceștia au observat că ușa era forțată și că poarta casei era la fel.

” A venit poliția, a constatat că cineva a încercat să intre, era deschisă poarta și forțată ușa”, a continuat Iulia Albu.

Iulia Albu, apariții suprinzătoare în spațiul public

Iulia Albu este o creatoare de modă, una dintre cele mai mediatizate nume din industrie și nu de puține ori a șocat prin aparițiile pe care le-a avut în spațiul public. Pe lângă faptul că și-a făcut o obișnuință în a ironiza și a critica vedetele care se îmbracă nepotrivit, Iulia Albu a apărut în spațiul public cu o găină pe care a numit-o animalul ei de companie.

Femeia a fost căsătorită cu celebrul designer Mihai Albu de care s-a despărțit în urmă cu mai mulți ani. Vârsta Iuliei Albu nu a oprit-o să fie una dintre cele mai frumoase românce și să îşi dorească să se căsătorească din nou.

Deși Iulia Albu a fost criticată la vârsta adolescenței pentru felul în care arăta, aceasta a ajuns unul din cei mai influenți fashion editori din România. Frumusețea răpitoare a vedetei captează privirile fiecărei persoane. La fel de atrăgătoare este și sora sa, Karin. Așadar, faptul că Iulia Albu a fost jefuită în miez de noapte ar trebui să ne atragă atenția asupra faptului că trebuie luate mai multe măsuri de protecție împotriva unor astfel de acțiuni. Nu se cunoaște cu exactitate dacă Poliția Română i-a prins pe cei care au jefuit-o pe Iulia Albu.

Adauga un comentariu