Actualitate

Iulia Albu, lovitură dură pentru Adelina Pestriţu. Totul a pornit de la rochia brunetei

Publicat: 04 iul. 2022
Iulia Albu lovitură Adelina Pestrițu
A reînceput războiul divelor, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta Adelinei Pestrițu

Cunoscutul fashion editor Iulia Albu i-a dat o lovitură dură influencerei Adelina Pestrițu, totul pornind de la rochia acesteia. Este binecunoscut faptul că fosta soție a lui Mihai Albu este un critic vehement al vestimentației artiștilor autohtoni. În plus, războiul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu, cele două atacându-se reciproc ori de câte ori au ocazia.

Iulia Albu şi Adelina Pestriţu și-au scos din nou unghiile şi arsenalul de cuvinte. Despre cele două vedete știm deja că nu sunt cele mai bune prietene și că se atacă frecvent. În diverse emisiuni tv, atât Iulia Albu cât și Adelina Pestrițu s-au jignit reciproc, din diverse motive. Acum, criticul de modă iese din nou la atac și lansează noi comentarii la adresa unei ținute purtate de brunetă.

Iulia Albu, lovitură dură pentru Adelina Pestrițu

În ediția de sâmbătă seara a emisiunii „Poliția Modei”, moderată și prezentată de Iulia Albu, ținta criticilor a fost și Adelina Pestrițu. Fosta prezentatoare de televiziune a purtat o rochie albă, din pene. Despre această ținută, Iulia Albu și-a spus părerea, iar cuvintele folosite au fost destul de expresive. Astfel, Iulia Albu a spus că ea este o mare iubitoare de pene naturale. În cazul Adelinei Pestrițu, vedeta a spus următoarele:

„După cum bine știți eu iubesc penele naturale, însă atunci când se udă penele miros neplăcut. Să ai o rochie albă cu care mături pe jos în cinci minute se face neagră”, a declarat Iulia Albu.

Scânteia a fost alimentată de spusele brunetei în cadrul unei emisiuni tv, Iulia Albu fiind catalogată drept răutăcioasă. Ei bine, atât i-a fost criticului de modă până să ia foc.

„Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este. Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care «a putut» doar 3,60 la BAC la limba română”, a transmis Iulia Albu.

Iulia Albu este în conflict și cu Alex Velea

Acesta însă nu este singurul război reactivat. Iulia Albu și Alex Velea s-au mai certat și în trecut, când artistul a fost la un pas de a-i compune o piesă cu versuri dure. Iulia Albu face ce face și din nou se leagă de Alex Velea. Între cei doi, arde de ceva timp un conflict la foc mocnit. Acum, odată cu lansarea celor mai recent afirmații, criticul de modă ar putea să revină, din nou, în atenția iubitului Antoniei.

Prin prisma meseriei pe care o are, Iulia Albu este nevoită să critice aparițiile vedetelor de la noi. De-a lungul timpului, puține au fost vedete care au scăpat netaxate de către Iulia. Din păcate, Alex Velea nu face parte din acea categorie și, drept dovadă, criticul de modă l-a „șifonat” destul de tare și de data asta.

Iulia Albu realizează de mai multe luni emisiunea „Poliția modei”. Chiar dacă are mereu invitați și ajutoare, verdictul este dat tot de către ea. În cea mai recentă ediție, în vizorul ei a intrat și Alex Velea. Vedeta nu a fost deloc impresionată de ținuta artistului. Ba mai mult, criticul a ținut să sublinieze faptul că stilul lui este, mai degrabă, potrivit unui copil.
Adauga un comentariu