Cultural

Iulia Pârlea, poze îndrăznețe pe rețelele de socializare. Ce spune prezentatoarea despre relația pe care a avut-o cu fratele lui Marius Moga

Publicat: 14 dec. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Iulia Pârlea poze îndrăznețe pe rețelele de socializare. Ce spune prezentatoarea despre relația pe care a avut-o cu fratele lui Marius Moga
La vârsta de 37 de ani, Iulia Pârlea se bucură din plin de celebritate și face furori pe rețelele de socializare cu poze incendiare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Iulia Pârlea și-a surprins recent fanii cu poze îndrăznețe pe rețelele de socializare. Frumoasa prezentatoare de știri se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, însă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Iulia Pârlea a suferit din dragoste și s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, însă își asumă trecutul amoros tumultuos. Iată ce spune prezentatoarea despre relația pe care a avut-o cu fratele lui Marius Moga.

Iulia Pârlea, poze îndrăznețe pe rețelele de socializare

Iulia Pârlea este una dintre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare din showbiz-ul autohton. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Știrista de la Pro Tv se bucură din plin de celebritate la vârsta de 37 de ani și se declară o femeie împlinită pe plan profesional.

Vedeta arată spectaculos și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro Tv și-a surprins recent fanii cu fotografii îndrăznețe pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Dincolo de celebritate, Iulia Pârlea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Cu toate acestea, Iulia Pârlea are un trecut amoros tumultuos și a suferit mult din dragoste. Știrista s-a iubit cu nimeni altul decât Alex Pițurcă. Iulia Pârlea a dezvăluit motivul pentru care cei doi s-au despărțit, dar mai ales cum a trecut peste povestea de iubire dureroasă.

„Neasumat, are cam multe vicii și imatur, asta le include pe toate. Am fost împreună aproape trei ani. (…) Nu regret nicio relație pe care am avut-o, aventuri nu am avut. Relațiile nu le regret pentru că toate m-au adus în punctul ăsta. (…) Sunt singură pentru că m-am axat pe muncă și am încercat să-mi revin. Am suferit atunci, după relația cu Alex Pițurcă, dar nu a fost o suferință din… nu are rost să intrăm în detalii. Este bine că s-a întâmplat așa. S-a acoperit rana, s-a închis.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Iulia Pârlea se dedică profesiei sale de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului. Prezentatoarea de știri a mărturisit că nu este implicată într-o relație, însă este încrezătoare că își va întâlni jumătatea. Și colega ei de breaslă, știrista Albertina Ionescu se declară o femeie împlinită la vârsta de 40 de ani. Aceasta s-a căsătorit de curând și radiază de fericire alături de soțul ei.

De viața de familie se bucură din plin și Alice Cavaleru. Soția lui Vladimir Drăghia se află într-o formă fizică de invidiat și reușește să îmbine profesia cu viața de cuplu. Aceasta se descurcă de minune în rolul de mămică și are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață.

Ce spune știrista despre relația de dragoste cu fratele lui Marius Moga

Puțini sunt cei care știu că frumoasa prezentatoare a rubricii meteo de la Pro Tv, Iulia Pârlea, s-a iubit cu nimeni altul decât fratele lui Marius Moga. Știrista și Iulian Moga au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de câțiva ani, însă relația s-a încheiat pentru că amândoi erau imaturi, după cum afirmă vedeta tv. Cu toate acestea, Iulia Pârlea are doar cuvinte de laudă pentru fostul iubit, pe care îl respectă în continuare la fel de mult.

,,Eram copii și pentru că nu era momentul potrivit, asta s-a întâmplat. (…) În momentul ăsta sunt fericită, da! Încerc să nu-mi mai fac griji pentru lucrurile care nu depind de mine. Îi mulțumesc trecutului pentru ce m-a învățat, mă bucur de ce am în prezent și sunt optimistă în ceea ce privește viitorul.”, a declarat vedeta.

La vârsta de 37 de ani, Iulia Pârlea se bucură din plin de celebritate și face furori pe rețelele de socializare cu poze incendiare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Prezentatoarea de la Pro Tv are o carieră de succes în televiziune și o poveste de viață impresionantă.

Comentarii
Adauga un comentariu