Prima pagină » Radio » Actualitate » Iulia și Mihai Albu au avut nunta în urmă cu 19 ani. Cum arăta creatoarea de modă în ziua cea mare

Iulia și Mihai Albu au avut nunta în urmă cu 19 ani. Cum arăta creatoarea de modă în ziua cea mare

27 oct. 2023, 13:59,
BZI.ro, în Radio

Iulia și Mihai Albu au avut nunta în urmă cu 19 ani, mariajul lor durând doar 9 ani și terminându-se într-un mod scandalos. La acea vreme, vedeta încă nu cunoscuse celebritatea și nici nu devenise o persoană controversată. Trebuie remarcat însă că în ziua nunții, Iulia Albu a fost o mireasă superbă, care arăta total diferit față de cum arată în prezent.

Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți timp de 9 ani, iar mariajul lor nu s-a terminat sub cele mai bune auspicii. Și totuși, mulți își amintesc și acum ce frumoasă a fost Iulia în ziua nunții lor. Pe atunci, excentricul critic de modă încă nu cunoscuse celebritatea, iar ținutele care aveau să stârnească controverse în mediul online probabil nu erau nici măcar în stadiu de proiect.

Iulia și Mihai Albu au avut nunta în urmă cu 19 ani

Pe Iulia Albu, fanii din social media o cunosc în ipostaze diverse, iar excentricitatea ei care a pornit de la celebrele ei găinușe și a continuat cu machiaje ciudate, cruci celtice și capete de mort pe post de accesorii. cu toate acestea, paradoxal, Iulia Albu nu și-a pierdut nici frumusețea și nici eleganța, dovedind cât de important e să porți tu haina și nu invers.

În timp și-a schimbat complet stitlul vestimentar și a creat controverse, însă fanii își aduc aminte și azi cum arăta Iulia Albu la nunta cu Mihai Albu, de care, din păcate, s-a despărțit 9 ani mai târziu. Acum el și-a refăcut viața alături de Ena, medic chirurg cardiolog, în timp ce Iulia trăiește o frumoasă poveste de iubire cu partenerul ei de ani buni, Mike.

În urmă cu aproape 20 de ani, Iulia Albu, îmbrăcată toată în alb, zâmbea emoționată la nunta cu Mihai Albu, cel care avea să-i devină soț și tatăl fiicei sale Mikaela. Criticul de modă avea atunci doar 23 de ani și nimic din viitorul stil excentric nu-și făcuse încă apariția în stilul ei vestimentar. Cel puțin nu în ziua nunții, când Iulia Albu a fost cea mai frumoasă și cea mai fericită mireasă. Cununia religioasă a avut loc la Biserica „Sfântul Spiridon” din București.

Cu 19 ani în urmă, fericită și emoționată, Iulia Albu intra în biserică la brațul lui Mihai Albu, într-o superbă rochie albă, extrem de simplă dacă o privești acum, după evoluția stilistică incredibilă a Iuliei. În 2013, după 9 ani, timp în care au devenit părinții unei fetițe superbe, cei doi au divorțat, la dorința lui Mihai Albu.

De ce au divorțat Iulia și Mihai Albu

Invitată în podcast la Cătălin Măruță, Iulia Albu a făcut o dezvăluire uimitoare – nu ea a fost cea care a cerut divorțul, ci designerul Mihai Albu, despărțirea fiind una cât se poate de decentă, la notar.

„Am păstrat numele de Albu pentru a avea același nume cu fiica mea Mikaela. Noi am divorțat amiabil, la notar, nu am avut negocieri, nu a fost scandal. Am ieșit de mână de la notar. Nu eu am vrut sa divorțez, el a vrut, el a ieșit primul în presă și a zis: vreau să divorțez. E adevărat că și eu îmi doream lucrul ăsta. Mi-a cerut mașina pe care mi-a făcut-o cadou, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o”, a dezvăluit Iulia Albu.

Cât despre motivele destrămării mariajului, se pare că ruptura dintre ei a intervenit și din cauza faptului că Mihai Albu nu și-ar fi dorit ca soția lui să fie o femeie de carieră… Paradoxal, acum Mihai Albu are o iubită chirurg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *