Cultural

Iulia Vântur face furori pe Facebook și se bucură din plin de succes. Cu cine s-a iubit vedeta înainte să-l cunoască pe Salman Khan

Publicat: 25 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Vântur face furori pe Facebook și se bucură din plin de succes. Cu cine s-a iubit vedeta înainte să-l cunoască pe Salman Khan
La vârsta de 42 de ani, Iulia Vântur arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii îndrăznețe.

Iulia Vântur face furori pe Facebook și se bucură din plin de succes. Aceasta are o carieră impresionantă, iar de când a plecat din România, a cucerit și publicul de peste hotare. Fosta prezentatoare tv are o poveste de viață uluitoare și un trecut amoros pe măsură. Puțini sunt cei care știu cu cine s-a iubit vedeta înainte să-l cunoască pe Salman Khan.

Iulia Vântur face furori pe Facebook și se bucură din plin de succes

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Celebra prezentatoare tv a renunțat în urmă cu câțiva ani la cariera în televiziune și a plecat în India unde s-a reinventat pe plan personal și profesional și și-a schimbat complet stilul de viață. Mai mult, Iulia Vântur l-a întâlnit și pe Salman Khan, alături de care trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste.

Deși vine rar în România, Iulia Vântur este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu proiectele sale de suflet. Vedeta face furori pe Facebook cu aparițiile sale provocatoare, spre încântarea publicului. Recent, vedeta a dezvăluit care este proiectul la care lucrează acum pentru a cuceri publicul autohton, dar și cel de peste hotare.

,,Eu fac un documentar despre Salman Khan, o poveste foarte motivațională. Are trei decenii în industrie și ai ce învăța din povestea lui. Să reziști mai bine de 30 de ani în industrie e o realizare. Ideea a plecat de la… de fapt, el nu trebuia să fie eroul poveștii. Eu m-am gândit în timpul pandemiei că oamenii au nevoie de motivație, de inspirație și m-am gândit că oamenii au nevoie de o poveste care să-i învețe că atunci când ești jos poți să revii mai puternic.

Are el un interviu în care spunea cât de greu se descurca cu banii și aproape că era să fie exmatriculat din școală, pentru că părinții lui nu-și permiteau să-i plătească. El a fost sărac când era mic.”, a declarat Iulia Vântur.

La vârsta de 42 de ani, fosta prezentatoare tv se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Iulia Vântur face furori și pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Vedeta se bucură din plin de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei celebru.

Cine a fost iubitul vedetei înainte de Salman Khan

Iulia Vântur este extrem de discretă când vine vorba de planul amoros. Aceasta a vorbit de puține ori despre relațiile sale de iubire sau despre bărbații care i-au cucerit inima. Puțini sunt cei care știu cine a fost bărbatul cu care Iulia Vântur a avut o relație înainte de a-l cunoaște pe actualul partener de viață, celebru Salman Khan.

Iulia Pârlea, prietena vedetei, a dezvăluit că cele două au fost la un pas să fie cumnate. Frumoasa prezentatoare de știri a oferit câteva detalii inedite din trecutul amoros al Iuliei Vântur.

,,Eu și Iulia ne-am cunoscut acum 14-15 ani. Știe toată lumea, cred, că am fost ‘cumnate’, la început. Iubiții noștri de atunci sunt frați. Cu timpul, am devenit prietene. Relațiile s-au terminat, dar prietenia noastră, nu. În toți anii aceștia am trecut împreună prin multe, ne-am văzut una pe cealaltă cum am evoluat, ne-am susținut în momentele grele și ne-am bucurat împreună în momentele bune.”, a declarat aceasta.

Iulia Vântur are la rândul ei doar cuvinte de laudă pentru prietena sa, știrista Iulia Pârlea.

,,Este o persoană specială pentru mine, e ca sora mea mai mică și cred că nu mai e vorba de prietenie, deja suntem familie.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Iulia Vântur se bucură de succes peste hotare și radiază de fericire alături de iubitul ei, actorul Salman Khan. La vârsta de 42 de ani, Iulia Vântur arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii îndrăznețe.

Adauga un comentariu