Cancan ultimă oră

Iulia Vântur revine pe micile ecrane. În ce show TV o vor vedea românii

Publicat: 16 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Vântur revine pe micile ecrane. În ce show TV o vor vedea românii
Iulia Vântur revine pe micile ecrane

Pe parcursul anului s-au făcut tot mai multe schimbări în televiziune și mai multe vedete trec uneori cu foarte mare ușurință de la un post la altul. Acum, se pare că Iulia Vântur este trecută pe lista vedetelor care revin pe micile ecrane din România.

Iulia Vântur și Florin Călinescu urmează să crească audiența unui show de televiziune foarte îndrăgit din România, asta după ce Antena 1 trece din nou la schimbări radicale.

Iulia Vântur revine pe micile ecrane

Îndrăgitul și celebrul actor Florin Călinescu (66 de ani) a filmat ca jurat la iUmor, fiind coleg cu Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. După ce a plecat de la Pro TV și a trecut pe la Prima TV, acum Călinescu a acceptat oferta producătorilor de la Antena 1, la iUmor, pentru sezonul 13 al show-ului.

Tot în aceeași emisiune, urmează să fie prezentă nimeni alta decât Iulia Vântur (42 de ani), care după mulți ani de Pro TV, a decis să se mute la un alt post de televiziune.

Iulia povestea că are noi proiecte de televiziune. Să sperăm că nu a fost doar o invitată specială și că va mai avea proiecte la același post și că o vom vedea în noi emisiuni TV. La fel s-a întâmplat și Monicăi Bârlădeanu care, după „Vlad” de la Pro TV, a primit rolul de la invitat special de jurat de la «iUmor» și apoi pe cel de prezentatoare de la «Splash, Vedete la apă». Și tot în această emisiune, îi veți vedea pe Jorge, Zanidache, Diana Sar sau Otniela, foste vedete Pro TV în sezoanele trecute.

Călinescu a început deja filmările

Florin Călinescu a început recent filmările în calitate de jurat, pentru emisiunea „iUmor” de la Antena 1, unde va fi, pentru o ediţie cu totul specială, coleg al deja celebrului trio format din Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

După ce a plecat de la PRO TV, unde a făcut parte din alt juriu îndrăgit, cel de la „Românii au talent”, actorul a trecut pe la Prima TV, unde a realizat pentru doar câteva luni o emisiune ce i-a purtat numele. După o pauză de un sezon, Florin Călinescu a fost din nou adus în faţa telespectatorilor de producătorii „iUmor”, care l-au cooptat pentru ealizarea celui de-al 13-lea sezon ce va debuta în toamnă.

Adauga un comentariu