Cancan

Iulia Vântur, turneu în SUA. Unde va concerta și cât costă biletele

Publicat: 04 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Vântur turneu în SUA. Unde va concerta și cât costă biletele
Timp de mai bine de trei săptămâni, Iulia Vântur se va afla în turneu în Statele Unite ale Americii

Frumoasa ieșeancă Iulia Vântur pleacă în turneu în Statele Unite ale Americii, unde va concerta ca invitat special alături de Guru Randhawa și Kanika Kapoor. Iubita lui Salman Khan a ales să părăsească România pentru o carieră la Bollywood și în cele din urmă porțile succesului i s-au deschis. În concertul de pe tărâm american, prețul biletelor vor porni de la 55 de dolari, iar cele mai scumpe vor ajunge la 1500 de dolari.

Iulia Vântur este stabilită de ani buni în India și s-a lansat în lumea Bollywood-ului, dar și în industria muzicală. La momentul actual, ea formează un cuplu cu actorul indian Salman Khan. De asemenea, românca este foarte apreciată de către fanii renumitului protagonist de pelicule indiene.

Iulia Vântur, turneu în SUA

Peste doar câteva zile, Iulia Vântur se va afla pe tărâm american vreme de trei săptămâni, unde se va afla în turneu muzical alături de alți doi artiști cunoscuți din India. Frumoasa ieșeancă s-a concentrat în ultimii ani pe o carieră muzicală și chiar are succes. Melodii cântate de ea au apărut pe coloana sonoră a unor filme cu mare priză la publicul indian. De asemenea, ea susținut și câteva concerte în țara de adopție.

În perioada 11 martie – 2 aprilie, Iulia Vântur va avea un turneu muzical în Statele Unite ale Americii. Acolo, ea va cânta, în calitate de invitat special, alături de cântăreții Guru Randhawa și Kanika Kapoor. Printre orașele în care va concerta se numără și New York, Washington Chicago, Dallas, Atlanta, Orlando și Los Angeles. Calendarul turneului, dar și prețurile biletelor au fost afișate pe contul de socializare al Iuliei Vântur.

Cât costă un bilet la concertul Iuliei Vântur

Turneul american debutează pe 11 martie, când Iulia Vântur se va afla în Houston, Texas, iar apoi va concerta la New Jersey pe 12 martie. Pentru aceste două concerte, prețul unui bilet pornește de la 55 de dolari, iar cel mai scump va fi 175 de dolari. Iulia urmează apoi să cânte la Washington pe 13 martie. În continuare, vedeta din România va concerta la Chicago, Dallas și Atlanta, în zilele de 18, 19 și 20 martie. Totodată, pe 25 martie urmează un concert la Bay Area – San Francisco.

Cine vrea să o vadă îndeaproape pe Iulia Vântur performând pe scena din Los Angeles va trebui să scoată din buzunar suma de 1.500 de dolari. Acolo, vedeta va cânta pe 27 martie, iar prețurile unui bilet pornesc de la 190 dolari.

De asemenea, Iulia Vântur și cei doi cântăreți care o însoțesc în turneu vor avea un concert la New York pe 1 aprilie. Prețul unui bilet pornește de la 100 de dolari, cel mai scump fiind 260 de dolari. Turneul artistei se va încheia pe 2 aprilie, atunci când cei trei vor concerta la Orlando, Florida.

Așadar, timp de mai bine de trei săptămâni, Iulia Vântur se află în turneu în SUA, unde-i va încânta pe iubitorii de muzică indiană.

Adauga un comentariu