Actualitate

Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, a încurcat spitalele! Îl ceartă pe Adrian Streinu-Cercel pentru tragedia de la Victor Babeș

Publicat: 13 apr. 2021
Iulian Bulai, deputat USR, arătând cu mâna
Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, a încurcat spitalele! Îl ceartă pe Adrian Streinu-Cercel pentru tragedia de la Victor Babeș

Tragedia de la Spitalul Victor Babeș din București, tragedie în urma căruia au murit 3 pacienţi, a lăsat multe semne de întrebare şi multe lucruri care ar trebui să fie lămurite. Totuşi, deputatul USR-PLUS, Iulian Bulai a avut o reacţie mai puţin obişnuită. Parlamentarul a încurcat spitalele şi îl ceartă pe medicul Adrian Streinu-Cercel pentru tragedie.

Parlamentarul nu a putut să diferiențeze faptul că Adrian Streiunu-Cercel a fost managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, nicidecum al Spitalului Victor Babeș.

Iulian Bulai consideră că responsabil pentru tragedia de la Victor Babeș este fostul manager de la Institutul de Boli Infecţioase

Într-o declaraţie făcută de parlamentarul USR-PLUS, Iulian Bulai îi aduce acuzaţii grave fostului manager al Institutului de Boli Infecţioase, Adrian Streinu Cercel. Bulai consideră că medicul este responsabil pentru tragedia de la Victor Babeș și că acesta nu a făcut nicio investiţie în unitatea medicală, nelăsând nici măcar un extinctor în clădire.

De altfel, Iulian Bulai consideră că de vină ar mai fi şi PNL care nu şi-a asumat Ministerul Sănătății, minister condus tocmai de colegul de partid al domniei sale.

Iulian Bulai a fost amendat de CNCD

Deputatul USR-PLUS, Iulian Bulai este o prezență controversată în mediul politic. Numeroasele sale declaraţii au stârnit mai multe controverse. La sfârşitul lunii ianuarie, deputatul Bulai a fost amendat de CNCD pentru o declaraţie controversată. Acesta a făcut-o pe Fecioara Maria ” mamă surogat”

„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut. (…) scria Bulai cu ocazia Crăciunului.

Trei pacienţi au murit la Spitalul Victor Babeș din București

În cursul zilei de 12 aprilie 2021, la spitalul Victor Babeș din București s-a mai produs o nouă tragedie. Vorbim despre faptul că, cel mai probabil, din cauza unei defecţiuni tehnice, mai mulţi pacienţi au rămas fără aer. Din totalul de 8 pacienţi, 3 au murit din cauza faptului că nu au mai primit oxigen.

Tragedia a născut numeroase controverse mai ales din perspectiva faptului că evenimentul a fost anunţat oficial după câteva ore. De altfel, premierul Florin Cîțu și Raed Arafat, șeful DSU, au ţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre tragedie.

Comentarii
  • Chinuitul asta de pulai e prost dus cu pluta tare. Demult trebuia facut scapat sa se duca pe pustii, mai mult rau face cu latraturile lui. Il tine Barna in brate si nu inteleg de ce, ca e un zero barat pe toata linia.

  • Ce moacă de avorton are ciudatul ăsta.Cred că nici capul nu-l prea ajută.Cand se vede ajuns la Bucale de la Via Tămășeni se crede oare un mic Titulescu?

  • De unde au apărut panaramele astea amețite?! Cine susține gruparea asta periculoasa de indivizi aroganți, fanatici și distrugători!? Evident altcineva, ca la vot sunt super minoritari!!

  • Un alt dobitoc retardat marca useeereeemiiinus, o mare latrina politica populata de lichele, satanisti, cretini si clotilde isterice!

Adauga un comentariu