Cancan

Iuliana Marciuc, detalii despre divorțul dintre Adrian Enache și Corina, prima soție. Ce a spus despre statutul de amantă

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iuliana Marciuc detalii despre divorțul dintre Adrian Enache și Corina prima soție. Ce a spus despre statutul de amantă
Iuliana Marciuc formează un cuplu cu Adrian Enache de aproape 30 de ani și au împreună și un fiu

Iuliana Marciuc a dat detalii în premieră despre divorțul dintre Adrian Enache, actualul partener, și Corina, prima soție. Jurnalista a precizat că nu a avut nicio contribuție în acea poveste și că nu ea i-a forțat mâna artistului. Totodată, Iuliana Marciuc a apreciat foarte mult faptul că Adrian Enache a păstrat o relație strânsă cu fiica sa din primul mariaj.

Iuliana Marciuc a vorbit în premieră despre divorțul actualului său partener de soția lui, Corina Enache. Mai mult, ea a dat detalii și despre presupusa relație pe care jurnalista ar fi avut-o cu un om de afaceri grec. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Dernise Rifai”, Iuliana Marciuc a vorbit deschis despre unele dintre cele mai mediatizate subiecte, pe care ea sau partenerul ei de viață nu le-au atins în mod public în ultimii ani, potrivit Unica.

Ce spune Iuliana Marciuc despre divorțul dintre Adrian Enache și Corina, prima soție

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de aproape 30 de ani și au împreună și un fiu. În urmă cu mai bine de 20 de ani, artistul anunța că divorțează, apărând zvonuri că de vină ar fi jurnalista. Acum, aceasta a vorbit despre decizia luată de partenerul ei și ce implicare a avut în această hotărâre.

„Invitat într-o emisiune TV, Adrian Enache și-a anunțat divorțul și a mărturisit că dumneavoastră sunteți femeia vieții lui. Presa a scris că gelozia l-ar fi împins pe artist să ia această decizie după ce a aflat că dumneavoastră încercați la acea vreme, să vă refaceți viața lângă un om de afaceri grec. Dumneavoastră nu v-ați arătat impresionată atunci de declarațiile lui de iubire și ați spus, atunci, așa: «Relația noastră nu mai are nicio șansă, este prea târziu». Vreau să știu dacă acțiunile și vorbele dumneavoastră au fost doar o strategie pentru a-l determina pe Adrian Enache să divorțeze? I-ați forțat mâna lui Adrian Enache?”, a întrebat Denise Rifai.

Iuliana Marciuc a explicat că ea nu a avut nicio contribuție la decizia luată de Adrian Enache.

„Nu. Dacă era să îi forțez mâna, aveam timp suficient, pentru că așa cum am spus, din păcate, a trecut mult timp, dar ulterior, nu numai că nu i-am forțat mâna, dar ulterior l-am și înțeles. Și anume, atunci când am devenit și eu mamă”, a explicat Iuliana Marciuc.

Ce spune Iuliana Marciuc despre relația cu afaceristul grec

Totodată, Iuliana Marciuc a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu un om de afaceri grec. Întrebată de Denise Rifai dacă l-a înșelat pe Adrian Enache cu acesta, jurnalista a confirmat că a existat o poveste.

„Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în niciun caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a declarat jurnalista.

Pe de altă parte, Iuliana Marciuc a precizat că în acea perioadă Adrian Enache îi transmitea sentimentele sale prin intermediul muzicii grecești.

„Da, e adevărat că Adrian continua să-mi cânte”, a spus ea.

Întrebată de Denise Rifai ce înseamnă pentru ea să înșele, Iuliana Marciuc a explicat:

„A înșela înseamnă atunci când cu sufletul te duci în altă direcție și eu nu am făcut acest lucru niciodată.”

Adauga un comentariu