Prima pagină » Actualitate » Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

26 apr. 2024, 08:27,
BZI.ro, în Actualitate

Au fost discuții mari în urmă cu aproape un an, când s-a vorbit despre o posibilă relație între Jador și Andreea Bălan. Niciunul dintre cei doi protagoniști n uau vrut să spună atunci care este adevărul cu privire la acest subiect. Acum, Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan. Artistul a povestit într-un podcast ce s-a întâmplat atunci și care este relația pe care o are cu artista.

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan

Jador a oferit, în cadrul unui podcast, mai multe detalii picante despre viața sa. Acesta a vorbit și despre colaborarea muzicală cu Andreea Bălan, pe care mulți au considerat-o surprinzătoare. Mai mult, la momentul respectiv, fotografii i-au surprins în momente intime în mașină, la miezul nopții, însă afirmațiile artistei au pus capăt zvonurilor de o posibilă relație.

Jador a făcut o dezvăluire neașteptată, mărturisind că, în prezent, nu mai are nicio comunicare cu ea și că Andreea Bălăn l-ar fi blocat pe platformele de social media. Atunci, Jador a păstrat tăcerea în legătură cu acest subiect, dar în prezent a decis să îi transmită un mesaj. În cadrul podcastului cu Bursucu, Jador a vorbit cu admirație despre Andreea Bălan, recunoscând că a avut multe de învățat de la ea și că o consideră o femeie remarcabilă.

„Am făcut o piesă cu ea. Andreea Bălan este o femeie foarte talentată, de departe un om extraordinar, o femeie extraordinară, una dintre cele mai deștepte femei cu care am colaborat, cele mai inteligente femei cu care am putut să am de a face. Îi sunt recunoscător că am învățat foarte multe lucruri de la ea, sper că și ea de la mine“, a declarat Jador.

Acum, cei doi nu își mai vorbesc

Anul trecut, a fost surprinsă alături de Jador, cei doi ieșind la un restaurant. Cel mai probabil, cântăreața a ieșit în oraș după ce și-a băgat cele două fetițe din căsnicia cu George Burcea la somn.

De data aceasta, Andreea Bălan și Jador nu au mai avut gesturi tandre, ci s-au comportat ca doi prieteni. Cântărețul a fost cel care a condus de data aceasta, în timp ce vedeta a stat în dreapta. Pentru ieșirea nocturnă, Andreea a îmbrăcat o rochie scurtă, așa cum obișnuiește să poarte în ultima perioadă. După colaborarea pe care au avut-o recent, Andreea Bălan și Jador au devenit foarte apropiați. Cei doi își mai doresc să lanseze melodii împreună, mai ales după succesul pe care l-au avut cu ultima piesă.

În prezent, cei doi nu mai țin legătura, dat fiind că artista l-a și blocat pe rețelele de socializare, astfel că pe această cale cântărețul de manele a ținut să-i transmită un mesaj, subliniind încă o dată că e o femeie extraordinară și că a fost o onoare să o cunoască.

„O femeie extraordinară, un om extraordinar, nu am ce să-i spun, pur și simplu este extraordinară. Muncește de rupe și are fetițele ălea și muncește pentru ele, ea își ajută familia. Ce fac eu pentru familia mea, același lucru face și ea. Îi spun acum că eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block sau ceva, dar vreau să-i spun: Andreea Bălan pentru mine ai fost extraordinară și a fost o onoare să te cunosc. Ești o femeie extraordinară“, a mai spus Jador, care a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *