Cancan

Jador este implicat într-un nou scandal în muzică. Artistul a lansat o piesă în care îl critică pe un prieten de-al său

Publicat: 07 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador este implicat într-un nou scandal în muzică. Artistul a lansat o piesă în care îl critică pe un prieten de-al său
Jador a stârnit un nou val de reacții pe rețelele de socializare după ce a lansat piesa Șarpelo.

Jador este implicat într-un nou scandal în muzică. Manelistul și-a surprins fnii cu o nouă melodie, Șarpelo, însă versurile au declanșat un val de reacții. Cântărețul a declarat că textul este dedicat ,,celui mai iubit dușman” al lui. Artistul a lansat o piesă în care îl critică pe un prieten de-al său și îl acuză de trădare.

Jador este implicat într-un nou scandal în muzică

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară. Acesta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. În ultima vreme, artistul a fost protagonistul unor scandaluri de amploare.

După ce a anunțat că se retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate, Jador a revenit pe scenă și a lansat o piesă care a stârnit multe discuții. Versurile melodiei Șarpelo sunt dedicate unui prieten de-al manelistului, care l-ar fi trădat.

„Am auzit că insinuați că Șarpelo e Dani Mocanu. Nu, Dani Mocanu nu este Șarpelo. Șarpelo este… unul din apropiații mei. Intrați pe link și aflați cine este Șarpelo.”, a scris Jador pe Instagram.

Jador nu a dorit să dezvăluie identitatea lui Șarpelo, iar discuțiile aprinse au continuat în mediul online.

Ce mesaj a postat manelistul pentru iubita sa

Jador este în culmea fericirii de când are o relație cu Alexandra Dobia. Artistul are doar cuvinte de laudă pentru iubita sa, pe care o răsfață cu cadouri și nu ezită să îi facă declarații de dragoste în văzut tuturor. Recent, cântărețul a postat un mesaj emoționant pentru femeia care i-a cucerit inima și cu care are planuri mărețe de viitor.

,,Ea este cea care îmi face inima să îmi tresară, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o. Știu că vreau ca tu să fii mama copiilor mei. Te consider aleasa să îmi fii mireasă. Singura ce m-așteaptă când vin acasă!”, a scris Jador, recent, pe pagina sa de Instagram.

Jador se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa, iar în muzică se bucură de un succes uluitor. Deși în urmă cu ceva timp anunța că se retrage de pe scena artistică, manelistul a lansat de curând o nouă piesă și face furori în mediul online.

„Vă anunț cu părere de rău, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie.

Anul ăsta cât ne mai rămâne sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, declara cântărețul de manele.

Jador a stârnit un nou val de reacții pe rețelele de socializare după ce a lansat piesa Șarpelo,. Cântărețul nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viață. Rămâne de văzut cine este Șarpelo, personajul controversat din piesa Șarpelo. Artistul nu a dorit să dezvăluie identitatea  celui care i-a fost prieten, dar l-a trădat.

Adauga un comentariu