Actualitate

Jador, săltat de jandarmi după un concert. Ce a spus manelistul despre această întâmplare

Publicat: 02 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador săltat de jandarmi după un concert. Ce a spus manelistul despre această întâmplare
Jador a fost protagonistul unui moment neplăcut după ce a vrut să se pozeze cu fanii

Manelistul Jador a fost săltat de jandarmi după un concert pe care l-a susținut la Deva, când interpretul a vrut să se pozeze cu fanii. Acesta s-a urcat pe o mașină pentru a prinde un cadru cât mai larg cu admiratorii săi. Însă Jador nu a reușit să facă pozele dorite deoarece jandarmii au intervenit rapid și l-au dat jos cu forța de pe mașină.

Jador este unul dintre cei mai ascultați și îndrăgiți maneliști ai momentului. Are o carieră de succes și se bucură de o mulțime de fani care îi ascultă muzica. Are mereu concerte și evenimente la care merge să cânte și care îi asigură și un venit deloc de neglijat. Și, totuși, în ciuda succesului de care se bucură, Jador mai are parte și de momente neplăcute. Recent a fost luat pe sus de jandarmi, chiar în timp ce se afla la un concert la Deva.

Jador, săltat de jandarmi după un concert

Artistul se afla pe o mașină și voia să facă poze împreună cu fanii din Deva. La un moment dat, la fața locului au ajuns jandarmii care l-au luat de mâini și de picioare. El a căzut pe mașină, iar oamenii legii l-au ridicat de acolo forțat.

A fost un moment destul de neplăcut, iar cântărețul a realizat și un clip video pe care l-a urcat pe rețelele sociale. Alături de videoclip, a postat și un mesaj pentru a explica ce s-a întâmplat.

„Ce înseamnă asta? Nu pot face poze cu oamenii mei? Vă iubesc oricum! Oamenii mei din Deva!”, a scris artistul la videoclipul pe care l-a postat pe InstaStory.

Jador, surprins din nou cu Andreea Bălan

Andreea Bălan a fost surprinsă din nou de paparazzi alături de Jador. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au fost filmați în mașina cântăreței în timp ce părea că se sărută. Aceasta a mers să-l ia pe artist de la o petrecere, iar el se afla într-o stare euforică. Imediat după ce au apărut imaginile, cei doi au negat că între ei ar exista ceva mai mult decât o relație profesională.

Recent, Andreea Bălan și Jador au fost surprinși din nou împreună. Cei doi au vrut să se bucure de o seară în oraș, dar restaurantul din Capitală la care voiau să meargă se apropia de ora închiderii din cauza orei târzii. De data aceasta, între Andreea Bălan și Jador nu au mai existat gesturi tandre, ci s-au comportat ca doi prieteni.

Cântărețul a fost cel care a condus de data aceasta, în timp ce vedeta a stat în dreapta. Andreea Bălan și Jador au devenit foarte apropiați după ce au lansat împreună piesa „Cu inima ta”, iar acum își mai doresc să lanseze melodii împreună.

Adauga un comentariu