Prima pagină » Cancan » Jador și-a testat iubita la începutul relației. Așa s-a convins că Oana Ciocan îl iubește

Jador și-a testat iubita la începutul relației. Așa s-a convins că Oana Ciocan îl iubește

20 mart. 2024, 10:31, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Jador a povestit cum și-a testat iubita la începutul relației, pentru a se convinge că Oana Ciocan nu stă cu el pentru bani. Ba chiar și părinții manelistului au jucat un rol în toată această poveste, având discuții cu tânăra pentru a se convinge că ea este aleasa. În cele din urmă, când nu a mai avut dubii, Jador a lăsat garda jos și s-a deschis în fața partenerei sale.

Jador a dezvăluit că, la începutul relației cu Oana Ciocan, atât el, cât și familia lui au testat-o pe fosta concurentă de la Survivor All Stars. Acesta i-a spus că nu are niciun ban pentru a vedea dacă aceasta îl iubește cu adevărat, sau îi este alături doar pentru avere. Invitat în podcastul lui Jorge, cântărețul a dezvăluit când s-a mutat cu iubita lui, dar și că suferă de o boală rară, care afectează foarte puțini oameni.

Jador și-a testat iubita la începutul relației

Jador a povestit că, inițial, nu i-a spus iubitei lui, Oana Ciocan, că este o persoană cu o situație materială bună ci, din contră, a făcut-o să creadă că nu are niciun ban. Și asta pentru a se asigura că fosta concurentă de la Survivor All Stars îi este alături din iubire și nu pentru banii lui. Totodată, cântărețul a dezvăluit că s-a mutat cu Oana a doua zi după ce s-au cunoscut, iar acum cei doi s-au logodit, în jungla din Republica Dominicană.

„De a doua zi de când am cunoscut-o. Din octombrie sau noiembrie. N-am mai scăpat de ea, pur și simplu. Bro, n-am scăpat de ea. O trimiteam acasă, în glumă. Îi ziceam: ”Du-te acasă, ce cauți pe capul meu aici? Vrei să mă îndrăgostesc? Ieși!” Dormea pe la studio după mine. Pur și simplu mi-a arătat o iubire pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată”, a afirmat Jador în podcastul „Vorba lui Jorge”.

Acesta i-a mărturisit lui Jorge că i-a zis iubitei sale că stă în chirie și că mașina a cumpărat-o în rate, totul timp de o lună, până s-a asigurat că Oana Ciocan îl iubește cu adevărat.

„Am spus că casa e cu chirie, că studio-ul e cu chirie, că mașina e în rate, că tot ce am eu nu-i al meu și că am nevoie de bani. Toți din jurul meu ziceau asta, până m-am îmbătat prima dată și am spus: „Femeie da, tot ce știi tu, da, e al meu. Ba mai mult de atât, mai am”. Când am început să prind încredere în ea și că văd că s-ar bucura pentru mine. Am testat-o”, a afirmat el.

Și familia lui Jador a verificat-o pe Oana Ciocan

Jador nu a fost singurul care a testat-o pe Oana Ciocan. Și familia sa a purtat diferite discuții cu ea, pentru a fi siguri că artistul nu va avea de suferit de pe urma acestei relații.

„Am testat-o să văd dacă ar sta doar cu mine așa, doar cu numele. Cum eram eu Jador când stăteam în garsonieră și lumea spunea că am bani și-mi cereau oamenii bani la cerșit și eu nu aveam bani să le dau.

Stai liniștit că a luat-o și mama. A luat-o și mama, tata a vorbit cu ea, frate-miu cel mic, sora mea aia mare, sora mea cea mică. Își făceau griji cu toții. De fiecare dată când au văzut că eu am gânduri serioase cu ea, s-au panicat, că o să sufăr”, a precizat Jador.

De ce boală suferă Jador

Jador a dezvăluit că suferă de discromatopsie, o afecțiune care nu permite persoanei afectate să vadă culorile.

„Sunt discromat. Discromat, dar nu un discromat normal, ci unul afectat. Adică în interiorul ochiului meu nu sunt culori. Femeile au mai multe culori decât noi, bărbații. Eu nu am deloc, am alb și negru. Eu văd viața în alb și negru. Eu nu văd culorile”, a mărturisit artistul.

Acesta a explicat că a fost nevoit să își pună ochelari pentru a putea vedea culorile.

„E ciudat, și când am pus ochelarii prima oară la ochi, m-am speriat foarte tare pentru că mă loveau din toate părțile culori. Când îi dai jos e normal. Vezi altfel. Dar sunt unele culori pe care nu le văd deloc. Și după ce-ți dai jos ochelarii de la ochi, e complet. Și am preferat să nu mai port ochelarii ăia pentru că îți vine să plângi după ce ți-i dai jos, că viața nu mai are culoare”, a explicat Jador.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *