Cancan ultimă oră

Jador și Cătălin Moroșanu au răbufnit la Survivor: „Ne batem noi doi”

Publicat: 12 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Tensiunile cresc pe z ice trece în competiția Survivor România. Deși concursul abia a început, primele conflicte și-au făcut apariția. Concureții din categoria Faimoșilor Jador și Cătălin Moroșanu au sărit la bătaie cu un concurent din grupa adversarilor.

În ediția difuzată duminică seara a emisiunii „Survivor România”, Moroșanu s-a enervat după ce s-a certat din cauza unei probe cu unul dintre membrii echipei Războinicilor.

Se pare că atitudinea adversarilor le-ar fi stârnit furia necontrolată vedetelor.

După confruntarea de pe traseu dintre Moroșanu și Starlin s-a iscat un adevărat scandal. Câștigătorul probei a fost Starlin, iar Cătălin, nervos că a pierdut proba și-a manifestat supărarea.

Jador a încercat să-i transmită felicitări lui Starlin, însă „războinicul” a făcut un gest prin care a denotat aroganță, lucru care l-a făcut pe manelist să răbufnească. „Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O sa plângi doi ani după aia”, i-a transmis artistul lui Starlin.

În final, Moroșanu și Starlin s-au confruntat în cadrul emisiunii, însă „războinicul” a reușit să iasă învingător și de data aceasta. Membrul echipei Faimoșilor i-a declarat lui Starlin că îl va învinge data viitoare: „Te mai prind eu odată!”.

Jador a mărturisit de ce a venit la Survivor 2021!

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. La momentul actual, cântărețul are nenumărate vizualizări pe rețelele de socializare, dat fiind faptul că orice lansare îl propulsează automat pe cel mai bun loc din topuri.

De asemenea, Jador este unul dintre concurenții de la Survivor 2021. Fanii pe care și i-a strâns de-a lungul timpului îl urmăresc și îi țin pumnii, pentru ca Faimosul să obțină premiul cel mare.

Chiar dacă Jador de la Survivor 2021 este extrem de împlinit pe plan profesional, pe plan personal lucrurile nu stau chiar atât de roz. Cântărețul s-a destăinuit în fața Amnei, o altă concurentă a show-ului, și i-a spus adevăratul motivul pentru care participă în competiție.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile.

Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a mărturisit Jador în al doilea episod Survivor România.

Jador i-a declarat Amnei că nu o poate uita pe Georgiana, fosta lui iubită, și că s-ar împăca cu ea dacă acest lucru ar fi posibil.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a mai spus Jador.

Adauga un comentariu