Cancan

Jador și Georgiana trăiesc o iubire imposibilă. Ce spune cântărețul: ”Trag foarte mult să fiu cu ea”

Publicat: 29 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador și Georgiana trăiesc o iubire imposibilă. Ce spune cântărețul Trag foarte mult să fiu cu ea
Jador a povestit faptul ca Georgiana nu doreste sa vorbeasca cu el de cand s-a intors de la Survivor Romania

Jador și Georgiana trăiesc o iubire imposibilă, cel puțin asta reiese din ultimele declarații făcute de cântăreț. Proaspăt întors din Republica Dominicană, artistul a participat la un podcast unde a vorbit de împăcarea cu marea lui iubire.

”Faimosul” de la Survivor România 2021 a dat cărțile pe față și a spus care este cu adevărat situația dintre ei.

Jador și Georgiana trăiesc o iubire imposibilă?

După ce în competitie a plâns enorm după ea și a mărturisit că este femeia vieții lui, întors în România acesta a spus că Georgiana refuză să se împace cu el. Într-un podcast de pe Youtube, Jador a vorbit despre ce se întâmplă acum între el și femeia pe care o iubește.

„Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă. Nu mă dau mare sau ceva, e realitatea: oriunde mă duc, femeile sunt curioase de mine. Și nu de mine de cine sunt eu, de Jador. Dacă nu aș fi fost Jador nu mi-aș fi permis să cumpăr paharul ăsta de vin, pentru că probabil era 15 lei și eu aveam 12 lei pe zi în facultate de a mânca.

Și de ăia 12 lei mâncam cu o fată, de-aia țin eu foarte mult să fiu cu fata aia și trag foarte mult să fiu cu ea. Ea nu prea trage să fie cu mine, e foarte orgolioasă așa.

Dar la un moment dat nu știu ce o să fac. Nu e bine. Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă. De dragul muzicii, am renunșat la familie, de a-I vedea tot timpul și renunț la ideea de a-mi găsi o nevastă, pentru că toate nu mă vor pentru ceea ce sunt, mă vor pentru ce sunt acum”, a povestit Jador.

Jador a căutat-o pe Georgiana cand s-a întors în țară

Cântărețul a recunoscut faptul că odată ajuns în Romania a mers să o caute pe Georgiana.

„ Acum că sunt acasă… O iubesc mult pe fata aia, dar există o problemă, atâta zic. Există o problemă. Nu pot să vorbesc. Da… niciodată să nu spui niciodată, dar nu știu ce o fi, habar nu am. Toate fostele mele mi-au dat mesaje, aveam telefonul plin. Mai, dă-vă naibii, până să fiu Jador nu mai erați niciuna moartă după mine! Știu prietenii voștrii că mi-ați dat mesaje?

Bă, dacă o gagică de-a mea e cu tine acum să știi că mi-a dat mesaj. Bă, toate mi-au dat mesaje. Toate. Și nu o vreau pe niciuna, deși toate vor să fie cu Jador. Ei i-am dat eu, ea e specială și va rămâne specială toată viața.

Și dacă nu voi fi cu ea, va fi specială pentru că am mâncat un pateu cu ea.  Știe cine sunt eu, nu băiatul îmbrăcat la costum de aici, ci băiatul din bulendre care-l iubește pe Dumnezeu”, a mărturisit Jador.

Adauga un comentariu