Cancan ultimă oră

Jamila este acuzată de furt. Faimoasa vloggeriță va apela la avocat: „ S-a întrecut măsura”

Publicat: 21 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jamila este acuzată de furt. Faimoasa vloggeriță va apela la avocat  S-a întrecut măsura
Jamila este acuzată de furt

Jamila este acuzată de furt de către fiica unei femei în vârstă. Ea spune că dacă vloggerița nu o contactează în maximum 24 de ore, va acționa în instanță. După ce vloggerul culinar, Jamilia s-a judecat cu Laura, alt vlogger culinar, pentru rețeta de ecler la tavă, Jamila a intrat într-un alt conflict și este acuzată de furt.

Recent, Jamila le-a povestit fanilor ei că a avut parte de o întâmplare cu totul neașteptată, atunci când a fost acuzată de furt de către o femeie, printr-un mesaj trimis pe mail.

Jamila este acuzată de furt

Mai exact, acesta din urmă i-a scris că este răspunzătoare pentru taxarea cu suma de 80 de lei, lunar, din contul mamei sale, insistând că, în cazul în care problema nu va fi remediată și nu v-a primi un răspuns în 24 de ore, acesta va merge mai departe, în instanță.

Jamila i-a răspuns în câteva minute și i-a explicat că acest lucru nu este posibil și că tot ceea ce oferă în mediul online este gratuit. Cu toate acestea, femeia a continuat să o amenințe, iar Jamila a spus în ultimă instanță că va apela la un avocat.

„O doamnă mi-a scris pe mail ca sa ma acuze i-am furat mamei ei bani de pe abonamentul telefonului prin abonare la JamilaCuisine. Am încercat să-i explic doamnei că eu nu am un sistem de abonare contra cost și că nici n-am avut vreodată.

Practic eu nu am acces la abonamentele telefonice și nu pot face tranzacții prin care să iau sume de bani. Nu am cum să fac asta! Doamna nu a venit cu nicio dovadă, nici nu avea cum, însă a continuat cu acuzele. Schimbul de replici mi-a dat de gândit și vi-l las și vouă mai jos. Am eliminat nume și date personale pentru a proteja identitatea persoanelor în cauză.

Cu aceasta ocazie țin să menționez încă o dată că JamilaCuisine nu solicită niciun fel de plată de la abonați. Abonarea pe Facebook, Youtube, Instagram și Tiktok este 100% gratuită, așa a fost mereu și așa va rămâne.

Dacă vedeți orice tentativă de escrocherie care folosește numele JamilaCuisine, vă rog mult să-mi atrageți atenția pentru a putea contacta organele de cercetare penală pentru că aceasta este o infracțiune care se pedepsește.

I-am contact și pe cei de Vodafone, le-am trimis această conversație și le-am cerut un punct de vedere! Mi se pare halucinant să faci asemenea afirmații, mai ales că nu au niciun fundament, iar voi, cei care mă urmăriți de ani si ani de zile, știți că eu nu am cerut și nu cer nici macar 1 leu pentru conținutul pe care vi-l ofer. Voi vorbi și cu avocatul meu pentru a vedea ce se mai poate face în această situație. Vă țin la curent!”, este mesajul Jamilei pe care l-a transmis pe pagina ei de Facebook.

Jamila Cuisine – O poveste de viaţă spectaculoasă

O cheamă Geanina Staicu Avram, dar i se spune Jamila. S-a căsătorit cu un marocan şi are doi copii. La cei 33 de ani are un canal de Youtube cu peste 1 milion de abonaţi. Soacra ei i-a spus de la început Jamila, întrucât nu putea pronunţa numele Geanina.

Adauga un comentariu