Cancan

Jo și Juno s-au despărțit. Ce a declarat cântăreață

Publicat: 04 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jo și Juno s-au despărțit. Ce a declarat cântăreață
Jo și Juno s-au despărțit definitiv. Cei doi au ales să își spună adio după o relație de doi ani de zile.

Jo și Juno s-au despărțit definitiv. Cei doi au ales să își spună adio după o relație de doi ani de zile. Cuplul a trecut în ultima perioadă prin momente mai zbuciumate cu împăcări și despărțiri dese.

Acum, după ce au ales să urmeze cai diferite, Jo a dat primele declarații.

Jo și Juno s-au despărțit

Jo și Juno formau unul din cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cântăreața a dat primele declarații despre despărțire și susține că vrea să țină viața personală departe de ochii curioșilor.

”Îmi doresc foarte mult ca dintr-un anumit punct al vieții mele să̆ țin foarte privată̆ viața personală̆. Am greșit că̆ am fă̆cut-o mai publică̆ decât trebuia. Sunt foarte împlinită, am oameni care sunt în jurul meu. Nu o să̆ stresez oamenii cu poveștile mele mai puțin fericite. Mă̆ bucur că̆ am familia fericită̆ și o am aproape, în rest nu contează̆ absolut nimic.”, a declarat Jo pentru Antena Stars.

Chiar dacă cei doi cântăreți nu mai locuiesc împreună, au decis să colaboreze în continuare pe plan profesional.

Jo încă suferă

Jo și Juno s-au despărțit, iar cântăreață vrea să își ascundă durerea. Cu toate acestea în ultima ei melodie versurile sunt impresionante și ne duc cu gândul la o poveste de iubire, care are un final nefericit.

”Іubіrеа mеа/ Dе се mа lаѕі tu ѕа mа іnес іn lасrіmі/ Іubіrеа mеа/ Dе се nе іubіm numаі сu fос ѕі раtіmі/ Іubіrеа mеа/ Dе се аі ѕесаt іnіmа mеа сu tоtul/ Іubіrеа mеа/ Аr vrеа ѕі еа іubіrеа tа/ Eu vreau să-ți dau totul din mine/ Iți dau sufletul, iți dau iubire/ Eu vreau să-ți fie tie bine/ Și tu te gândești numai la tine”, sunt câteva dintre versurile piesei.

Anda Adam și Sorin s-au despărțit

Un alt cuplu pare să fi ajuns la capăt de drum. Anda Adam și Sorin s-au despărțit, iar de data aceasta s-ar părea că se și vor concretiza cu un divorț.

Desi cântăreață neaga că s-ar fi despărțit de tatăl fetiței sale, unele gesturi o trădează.

Anda Adam a mărturisit că nu a vrut să dea curs speculațiilor apărute. În ciuda faptului că au existat tensiuni între cei doi, în perioada de izolare, povestea lor de dragoste a continuat, potrivit artistei.

Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri.

În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, spunea Anda Adam în urmă cu câteva luni.

Într-un alt interviu artista dezvăluia faptul că nu vă sta într-o căsnicie doar de dragul copilului.

Când părințîi nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el vă ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău”, declara Anda Adam.

Adauga un comentariu