Cancan

Jo și Juno s-au împăcat? Gina Pistol i-a dat de gol

Publicat: 25 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jo și Juno s-au împăcat Gina Pistol i-a dat de gol
Jo si Juno par sa se fi impacat

Jo si Juno s-au împăcat, cel puțin asta au spus fanii acestora dupa ce au vazut imaginile de la botezul fiicei lui Smiley si a Ginei Pistol. Cei doi cântăreți au spus mereu că nu cred în “ciorba reîncălzită” însă apropierea dintre ei i-a pus pe fani pe gânduri.

Smiley și Gina Pistol și-au creștinat fetița și apoi au petrecut alături de cele mai apropiate persoane din viața lor.

Jo și Juno s-au împăcat?

Printre invitați s-au numărat și Jo și Juno, care, la un moment dat, au făcut gesturi care trădează faptul că încă au sentimente unul față de celălalt.

Gina Pistol a postat o imagine în care cei doi erau foarte apropiați. Ceea ce a atras atenția și mai mult a fost a fost descrierea pe care Gina Pistol a ales să o pună în dreptul acesteia: „Jo și Juno= …  „

Acest lucru nu a făcut decât să alimenteze speranțele fanilor că Jo și Juno și-au mai dat o șansă.

De ce s-au despărțit Jo și Juno

Jo a făcut dezvăluiri despre motivul pentru care povestea de iubire dintre ea și Juno s-a terminat. Potrivit declarațiilor acesteia, certurile deveniseră destul de dese iar ea a fost geloasă peste măsură.

”Am avut o relație cu năbădăi. Ne-am iubit mult, noi așa, doar că nu ne potriveam neapărat, firile noastre nu se potriveau, câteodată ne certam, câteodată ne împăcam.

Dar și când ne împăcam…cred că de asta ne și certam, ca să ne împăcăm. Ne împăcam frumos rău. Pentru vârsta pe care o aveam atunci, a fost ok. Era foarte impulsiv, nu se putea controla. Cu asta nu puteam să mă obișnuiesc”, a declarat Jo în cadrul unei emisiuni TV.

Jo și Juno formau unul din cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cântăreața a dat primele declarații despre despărțire și susține că vrea să țină viața personală departe de ochii curioșilor.

”Îmi doresc foarte mult ca dintr-un anumit punct al vieții mele să̆ țin foarte privată̆ viața personală̆. Am greșit că̆ am fă̆cut-o mai publică̆ decât trebuia. Sunt foarte împlinită, am oameni care sunt în jurul meu. Nu o să̆ stresez oamenii cu poveștile mele mai puțin fericite. Mă̆ bucur că̆ am familia fericită̆ și o am aproape, în rest nu contează̆ absolut nimic.”, a declarat Jo pentru Antena Stars.

Chiar dacă cei doi cântăreți nu mai locuiesc împreună, au decis să colaboreze în continuare pe plan profesional.

Anda Adam și Sorin s-au despărțit

Un alt cuplu pare să fi ajuns la capăt de drum. Anda Adam și Sorin s-au despărțit, iar de data aceasta s-ar părea că se și vor concretiza cu un divorț.

Desi cântăreață neaga că s-ar fi despărțit de tatăl fetiței sale, unele gesturi o trădează.

Anda Adam a mărturisit că nu a vrut să dea curs speculațiilor apărute. În ciuda faptului că au existat tensiuni între cei doi, în perioada de izolare, povestea lor de dragoste a continuat, potrivit artistei.

Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri.

În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, spunea Anda Adam în urmă cu câteva luni.

Adauga un comentariu