International

Joe Biden, declarație de presă: „Nu sunt aici pentru a declara că am câștigat” – Live Video

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Joe Biden declarație de presă Nu sunt aici pentru a declara că am câștigat - Live Video
Joe Biden

Democratul Joe Biden a intervenit pentru a vorbi în Delaware, spunând reporterilor că „ieri s-a dovedit încă o dată că democrația reprezintă bătăile inimii pentru SUA” . Biden a declarat că numărul de voturi din Michigan îi conferă încredere și se aștepta ca votul acolo să poată fi finalizat miercuri, ora SUA. El a adăugat că „se simte bine” cu privire la situația cu Pennsylvania, din cauza voturilor rămase prin e-mailuri.

”Acum, după o noapte lungă, în care s-au numărat voturile, este clar că am câștigat în suficiente state, astfel încât să putem să ajungem la 270 de voturi electorale, pentru a putea câștiga președinția. Nu am venit să declar că am câștigat, dar mă aflu aici pentru a vă transmite că, atunci când numărătorea se va încheia, voi crede că vom fi câștigătorii. Cu toate voturile numărate, am câștigat până acum în Wiscounsin cu 20 000 de voturi.

Este cam aceeași diferență cu care președintele Trump a câștigat acum patru ani în Michigan. Avem 35 000 de voturi în plus, iar această diferență crește. Este o marjă mult mai mare decât cea cu care președintele Trump a câștigat. Se va termina numărătoarea voturilor în curând, poate chiar în cursul acestei zile. Și mă simt foarte bine în legătură cu Pennsylvania. Practic, toate buletinele de vot care trebuie să mai fie numărate, au fost transmise prin corespondență, iar noi am câștigat 78% din voturile transmise prin corespondență.

Statul Arizona și al doilea district al statului Nebraska s-au mutat în tabăra noastră. E foarte important pentru mine că am câștigat votul a majorității poporului american, iar toate indiciile merg în direcția faptului că această marjă se va mări. Avem peste 2 milioane de voturi în plus, indicii că această diferență va fi mai mare.”, a spus Joe Biden.

Articol în curs de actualizare

 

Adauga un comentariu