Actualitate

Jurnalistul Iosefina Pascal, despre plecarea lui Klaus Iohannis la NATO: „Lumea i-ar plăti bilet doar dus” – VIDEO

Publicat: 21 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Jurnalistul Iosefina Pascal despre plecarea lui Klaus Iohannis la NATO Lumea i-ar plăti bilet doar dus - VIDEO
Iosefina Pascal a vorbit despre planurile guvernanților

Astăzi, 21 iulie 2022, în Platoul BZI LIVE a fost programată o emisiune în care jurnalistul Iosefina Pascal a dezbătut nenumărate subiecte ale momentului.

Astfel, invitata a menţionat ce părere are dacă Klaus Iohannis, preşedintele României, ar renunţa cu un an mai devreme la mandat şi ar ocupa poziţia de secretar general al NATO.

Ce spune Iosefina Pascal despre plecarea lui Klaus Iohannis la NATO

Jurnalistul Iosefina Pascal a menţionat că dacă şeful de la Cotroceni ar pleca la NATO, românii s-ar bucura. Aceasta a oferit garanţii că anul acesta plecarea lui Iohannis nu se va înfăptui.

„Dacă mâine ar anunţa că pleacă la NATO, 80 la sută din români s-ar bucura şi i-ar plăti doar bilet de dus, dar ar fi dezamăgiţi că ne-a lăsat în baltă. Iohannis oricum nu face nimic, e în vacanţă mereu. De când cu războiul mai lucrează ca a primit multe vizite. Nu va pleca anul ăsta, când este războiul în floare. E posibil să plece în 2023, cu un an înainte şi ne vom trezi cu un interimar – preşedintele Senatului sau alegeri prezidenţiale anticipate pentru că avem un candidat de pe filieră NATO – Mircea Geoană”, a menţionat Iosefina Pascal în exclusivitate pentru BZI LIVE.

De asemenea, cunoscutul jurnalist a menţionat detalii despre candidatul la alegerile prezidenţiale Mircea Geoana.

„A început o campanie electorală. Kovesi s-a dat la o parte, dar nu cred că avea de gând să candideze. Ăştia maschează un alt cadidat pentru Geoană sau a fost o tatonare să vadă dacă Kovesi are vreo şansă. Problema lui Geoană este Marian Vanghelie cu colecţia lui de ceasuri. Ne întrebăm cum a ajuns Geoană ambasador al României la NATO. România contează mult şi nouă ni se dă un biscuite pe care nu-l poţi mânca doar pentru a da ceva la schimb. România va fi răsplătită pentru eforturile depuse pentru ţările UE cu un loc la NATO pentru Iohannis. Noi vom deveni şi sărăciţi lipiţi din cauza penuriei de resurse”, a conchis incisivul jurnalist.

Comentarii
  • mai aveti mult s-o da-ti pe panarama asta care e organul de propagandă al Moscovei, Sputnik, cat si a lui Felix cu televiziunea lui „Latrina 3”? cat a fost pandemia a fost mereu in strada protestand impotriva nepurtarii mastii si ca nu ar exista COVID 19, impreuna cu Codruta Cerva si „sparanghelista” Oana Lovin care se dezbraca pe videochat. ce Facultate de Jurnalism are asta Pascal de se da jurnalista independenta? are asta Facultatea de Jurnalism? a lucrat asta precum Malin Bot, alt jurnalist independent, dar care are experienta ca reporter de eveniment – investigații, la publicații, redactor politică-administrație, corespondent al unor publicații centrale, moderator de emisiuni radio și TV la TVR? macar Malin are experienta facultate si experienta jurnalistica, dar panarama asta, ce are? o mancatoare de kkt platita de Mafia Media Grup si Sputnik!

Adauga un comentariu