Actualitate

Jurnalistul, profilerul şi analistul politic H.D.Hartmann: „Slugile de la Bucureşti vin cu doctrina că bărbatul poate să nască şi copilul poate să-şi schimbe sexul la 2 ani” – VIDEO

Publicat: 02 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jurnalistul profilerul şi analistul politic H.D.Hartmann Slugile de la Bucureşti vin cu doctrina că bărbatul poate să nască şi copilul poate să-şi schimbe sexul la 2 ani - VIDEO
H.D.Hartmann despre economia la energie

În talk show-ul săptămânal alături de H.D.Hartamann de vineri, 2 septembrie 2022, la BZI LIVE, s-a discutat despre discursul lui Joe Biden, preşedintele Statelor Unite ale Americii. Analistul politic susţine că actuala clasa politica de la Bucureşti vor veni cu doctrina că un bărbat poate naşte, iar un copil are dreptul să-şi aleagă sexul la o vârstă extrem de fragedă.

„Eu am fost uluit de cuvântarea lui Biden, care este politică, în Philadelphia. Momentul este prost ales, SUA de săptămâna trecută a avut o bursă care a pierdut 1900 de puncte (1 punct =1 miliard de dolari), la New York. Situaţia economică a Americii nu este frumoasă, dar nici nu este în criză. Biden se duce să facă o declaraţie politică pentru că el îl aşteaptă alegerile din noiembrie, de mijloc de termen. Unde se alege jumătate din Cameră şi jumătate din Senat, unde republicanii îl au pe Trump şi este pe dreapta. După marile trădări ale marilor republicani, Biden s-a trezit fără un partid republican cu care să se înţeleagă. Biden face un discurs politic, foarte rar la americani. SUA au declanşat 100 de conflicte internaţionale, de la Vietnam încoace, dintre care 12 au fost majore care au dus la dispariţia statelor pe care le-au atacat”, a transmis jurnalistul H.D.Hartmann, la BZI LIVE.

Ce spune H.D.Hartmann despre discursul lui Joe Biden, preşedintele SUA

H.D.Hartmann susţine în ediţia dialog BZI LIVE faptul că Joe Biden a transmis că nu va preda puterea, însă încearcă să distrugă complet societatea americană.

Preşedintele SUA încearcă să facă cetăţenii să fie confunzi, să nu mai înţeleagă care este singularul şi pluralul, să nu mai ştie să spună da sau nu. Mai mult decât atât, liderul de la Washington vrea să modificare natura umană şi doreşte ca bărbaţii să poată naşte şi copiii să îşi poată alege sexul la vârsta de 2 ani.

„Ieri, Biden a anunţat că nu mai predă puterea și vin neomarxiștii cu politicile de gen. Asta înseamnă distrugerea completă a societăţii americane atunci când trimiţi o confuzie despre singular şi plural, despre da şi nu, în acel moment copilul nu va avea capacitatea de a învăţa. Nu va mai şti că există bărbat şi femeie. În SUA se predă că bărbatul poate rămâne însărcinat. Corpul bărbatului nu are aparat reproductiv, îmi pare rău. Pe cale de logică, bărbatul nu poate rămâne însărcinat. Aşa cum 1+1=2. Aşa cum eu sunt bărbat şi eu sunt el. Biden spune că el nu va preda puterea, chiar de îl va vrea lumea pe Trump şi îl va vota, în numele ideii unicităţii de democraţie. Pe mine mă uluieşte că ei nu învaţă din lecţia lui Gorbaciov. Şi Gorbaciov a crezut că socialismul e etern şi că e mai deştept că istoria. În cartea de condoleanţe au semnat doar 200 de ruşi. Americanilor să nu ajungeţi şi voi ca el, cu aroganţa voastră analfabetă. Să nu dispăreţi şi voi în 6 luni şi Biden să vă ducă în mormânt direct. Aici sunt problemele fundamentale. Bineînţeles că toţi şi-au dat mâna, şi dacă ei nu au grijă se vor îndrepta spre un război civil total. Şi în România sunt slugi ale lui Biden şi le reamintesc că 70 de milioane de oameni l-au votat pe Trump”, a mai adăugat profilerul H.D.Hartmann.

Jurnalistul H.D.Hartmann: „Joe Biden a făcut o declaraţie de război”

Pe acelaşi fir de idei, H.D.Hartmann se arăta de-a dreptul dezgustat cum întreaga clasă politica românească ia de bun ceea ce spun americanii şi vor să distrugă identitatea pe fondul acestei crize.

Mai mult decât atât, având în vedere că România se afla în prăpastie, Guvernul doreşte să distrugă tot ce a mai rămas normal.

„Una e să vină un leneş la 17 ani şi să-mi spună că nu mai este femeie sau bărbat şi alta e să pui părul pe el şi să treacă la tablă să înveţe. Termină-ţi cu iohanismele şi bidenismele. Porumbul nu se culege singur. Ceea ce a făcut ieri Biden a fost o declaraţie de război a neomarxiștilor împotriva oamenilor care gândesc normal şi l-au votat pe Trump. Distrugerea identitară pe fondul acestei crize au loc cu aprobarea şi încurajarea partenerului nostru strategic. Biden are un fiu care este utilizator de droguri ar trebui târât în FBI. Ăştia ne dau lecţii, corupţi analfabeţi care au slugi ca Ciucă şi Popescu. Ce s-a întâmplat ieri este grav. România e în prăpastie deja. Voi nu ştiţi ce vine peste occident”, a conchis analistul politic.

Astfel, pe lângă discursul lui Joe Biden, H.D.Hartmann a reiterat faptul că românii vor muri la iarnă de frig în case din cauza raționalizării consumului de gaz și energie electrică.

Adauga un comentariu