National

Jurnalistul Victor Ciutacu, reacție ironică la eliberarea lui Liviu Dragnea din penitenciar: „Trebuia să existe un vinovat pentru scumpiri, salarii, pensii și alocații plafonate”

Publicat: 15 iul. 2021
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a avut o reacție ironică la eliberarea lui Liviu Dragnea din penitenciar. Ciutacu spune că eliberarea s-a sincronizat perfect cu o listă lungă de probleme din România pentru care, acum, liderul PSD poate fi găsit vinovat.

„Și, pentru că trebuia să existe un vinovat pentru scumpiri, salarii, pensii și alocații plafonate, șobolani, apă caldă lipsă, crima de la Arad, fuga traficantului de țigări, urșii ucigași, scandalul Cîțu-Orban, elicopterul parcat în rond la Charles de Gaulle, i s-a zis, simplu, Liviu Dragnea”, scrie Ciutacu pe Facebook.

Mircea Badea: „Se întoarce corupția pe cocioc. Hai cu putzoii la proteste!”

La aflarea veștii că Liviu Dragnea, fostul lider PSD, va fi eliberat condiționat, Mircea Badea a reacționat imediat.

Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a postat un mesaj pe o rețea de socialiare, imediat ce a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat. Postarea acestuia a strâns câteva mii de aprecieri și sute de comentarii, la doar câteva minute de la publicare.

”Instanța a decis eliberarea lui Dragnea… Se întoarce corupția pe cocioc. Hai cu putzoii la proteste!”, a scris Mircea Badea pe o rețea socială.

Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat de la penitenciarul Rahova

După ce a ispășit doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare, Tribunalul Giurgiu a decis ca Liviu Dragnea să iasă din închisoare. Decizia a fost luată joi, 15 iulie și este una definitivă. În câteva ore, fostul lider al Partidului Social Democrat va putea părăsi Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a stat în închisoare 2 ani și 2 luni. Acesta a fost audiat prin videoconferință de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat pentru trei ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Decizia de strămutare la Giurgiu a aparținut Curții de Apel București, în urma solicitării lui Dragnea care spunea atunci că judecătorii de la Tribunalul București care i-au respins eliberarea sunt corupți.

Decizia de joi este definitivă şi executorie.
Adauga un comentariu