Cultural

Kira Hagi, succes impresionant în carieră. Ce spune Gheorghe Hagi despre filmul în care va juca fiica sa

Publicat: 26 sept. 2022
Kira Hagi succes impresionant în carieră. Ce spune Gheorghe Hagi despre filmul în care va juca fiica sa
La vârsta de 26 de ani, Kira Hagi are o carieră de succes în actorie și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

La vârsta de 26 de ani, Kira Hagi are un succes impresionant în carieră. Frumoasa actriță face furori cu rolurile sale captivante și cucerește de fiecare dată publicul autohton. Tânăra artistă a dat lovitura de curând și va avea un rol de prințesă într-un film românesc despre George Enescu. Vestea a declanșat un val de reacții în showbiz-ul românesc. Iată ce spune Gheorghe Hagi despre filmul în care va juca fiica sa.

Kira Hagi, o actriță de succes la vârsta de 26 de ani

Fiica lui Gheorghe Hagi, Kira Hagi, se bucură de un succes impresionant în actorie și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Tânăra are numeroase proiecte artistice, interpretează roluri și personaje memorabile și cucerește publicul autohton. Mai mult, aceasta se dedică și televiziunii, fiind prezentatoarea rubricii „Smart is the new cool”, difuzată pe postul de televiziune Aleph News.

Kira Hagi a anunțat de curând că joacă în filmul „Enescu – Geniul și Prințesa”, peliculă ce va apărea pe marile ecrane anul viitor. Fiica lui Gheorghe Hagi a primit rolul principal, cel al prințesei. Tânăra actriță nu a dorit să ofere prea multe detalii despre filmul în care joacă, dar este încrezătoare că va cuceri publicul autohton.

„Momentan nu vorbesc despre film, a fost doar un teaser, e singurul meu proiect pe care îl promovez. La anul, la premieră voi spune mai multe. Din păcate, nu pot spune mai multe, pentru că personajul meu dă destul de multe informaţii despre poveste. (…) Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa», este un film despre viaţa şi iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit şi investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice.

Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanţă, dar şi corespondent de război în Al Doilea Război Mondial. Urmăriţi pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aştept premiera!”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

De un real succes la o vârstă surprinzătoare se bucură și Sebastian Dobrincu de la ,,Imperiul Leilor.” Acesta deține o avere uluitoare și colaborează cu milionari celebri din domeniul tehnologiei.

Și Petru Zaharescu, fiul prezentatoarei Andreea Berecleanu, se dedică studiului și este implicat în numeroase proiecte inedite. Tânărul este susținut mereu de mama sa celebră și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cum a reacționat Gheorghe Hagi când a aflat de rolul pe care îl va interpreta fiica sa

Gheorghe Hagi are doar cuvinte de laudă când vine vorba de cei doi copii ai săi, Ianis și Kira. Băiatul i-a călcat pe urme, iar fiica sa are un succes uluitor în actorie și televiziune. Îndrăgitul fotbalist a primit cu mult entuziasm vestea că fiica sa va avea rolul principal într-un film românesc uluitor.

,,Întotdeauna mi-au plăcut filmele care au în spate o poveste, o realitate. (…) Kira este la început și sper să ajungă departe. Mă bucur pentru drumul pe care și l-a ales și o susțin. La Kira e mai simplu, la Ianis e mai greu, dar e bine că le place ceea ce fac. Au profesia lor, trebuie să muncească, să se dedice şi, bineînţeles, vor ajunge departe.”, a declarat Gheorghe Hagi.

La vârsta de 26 de ani, Kira Hagi are o carieră de succes în actorie și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Tânăra artistă a primit rolul principal în filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa», ce va apărea pe marile ecrane în anul 2023.
Adauga un comentariu