Cancan

Sebastian Dobrincu de la „Imperiul Leilor” are o mamă superbă. Ce spune aceasta despre fiul ei milionar

Publicat: 09 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor are o mamă superbă. Ce spune aceasta despre fiul ei milionar
Sebastian Dobrincu de la „Imperiul Leilor” se mândrește cu mama sa și este recunoscător părinților pentru că îl susțin mereu în carieră, dar și pe plan personal.

Tânărul milionar Sebastian Dobrincu de la „Imperiul Leilor” are o mamă superbă. Antreprenorul se mândrește cu familia lui frumoasă, iar de curând s-a afișat alături de femeia care i-a dat viață. Nu de puține ori Sebastian Dobrincu a mărturisit că are o relație apropiată cu părinții săi și este recunoscător acestora pentru sacrificiile făcute pentru el. Faimosul jurat de la „Imperiul Leilor” se mândrește cu mama sa, care arată spectaculos la vârsta de 45 de ani. Iată ce spune aceasta despre fiul ei milionar.

Sebastian Dobrincu are o mamă superbă

La vârsta de 23 de ani, Sebastian Dobrincu are o avere impresionantă și deține numeroase afaceri. Tânărul pasionat de domeniul tehnologiei a ajuns milionar la o vârstă surprinzătoare, iar în prezent se bucură de un real succes atât în țară, cât și în străinătate. Antreprenorul este extrem de apreciat de colegii de breaslă, iar numeroși afaceriști de peste hotare i-au propus lui Sebastian Dobrincu să colaboreze pe plan profesional.

Dincolo de realizările deosebite în carieră, Sebastian Dobrincu se declară împlinit și în viața privată. Aceasta are o relație foarte bună cu părinții săi, iar pe plan amoros trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de celebra cântăreață Ioana Ignat.

Sebastian Dobrincu este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Juratul de la „Imperiul Leilor” are o mamă superbă, iar de curând femeia s-a afișat alături de fiul ei la un eveniment monden. Tânărul milionar se mândrește cu cea care i-a dat viață, dar și cu fratele lui mai mic, la fel de muncitor și pasionat de tehnologie.

Când vine vorba de mama lui, Sebastian Dobrincu are doar cuvinte de laudă. Afaceristul este recunoscător părinților săi care l-au sprijinit mereu în carieră, dar și în viața privată.

De împliniri pe plan personal are parte și Cosmin Stan. Prezentatorul are o familie frumoasă și se mândrește cu soția lui superbă.

Ce spune Carmen Dobrincu despre fiul ei milionar

La vârsta de 45 de ani, Carmen Dobrincu arată spectaculos și atrage privirile tuturor când apare în spațiul public. Cu toate că aceasta nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor, recent femeia a fost surprinsă alături de fiul ei la un eveniment fastuos.

Într-o formă fizică de invidiat, Carmen Dobrincu a făcut furori și a fost extrem de apreciată pentru apariția impecabilă. Femeia are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiul ei celebru și este mândră de copiii ei.

„Cei trei băieți ai mei sunt foarte muncitori și bine crescuți. Au învățat de mici că succesul vine doar prin muncă și perseverență. Fiecare dintre fii mei și-a câștigat banii de mici și au fost educați să fie politicoși. Când era mic Sebastian nici nu se auzea din camera lui pentru că lucra toată ziua la proiectele lui. Nu avea timp pentru jocuri de copii, era preocupat de afacerile pe care le avea și de proiecte de oameni mari. (…)

Încerc să petrecem împreună timp de calitate și să îi sprijin în ceea ce fac, la fel cum fac și cu ceilalți băieți ai mei. Însă nu mi place când cineva vorbește urât despre ei, știind cât au muncit și muncesc în viața lor. Sunt o mamă mândră, fericită și binecuvântată.”, a declarat mama tânărului milionar.

Sebastian Dobrincu de la „Imperiul Leilor” se mândrește cu mama sa și este recunoscător părinților pentru că îl susțin mereu în carieră, dar și pe plan personal. Milionarul este extrem de apreciat de colegii de breaslă și câștigă sume impresionante din afacerile pe care le deține.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu