National

Klaus Iohannis, fără mască la Consiliul European – Galerie Foto

Publicat: 21 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Pe site-ul Consiliului European au apărut 240 de poze oficiale de la cea mai recentă reuniune a șefilor de state și de guverne, unde s-a negociat pe parcursul mai multor zile un pachet financiar de ajutor pentru statele membre. Președintele Klaus Iohannis apare în 5 poze fără mască de protecție, printre ceilalți lideri europeni de marcă, fiind singurul lider din imaginile respective care nu poartă masca peste gură și nas. În una din poze, Klaus Iohannis apare fără mască alături de Emmanuel Macron, în timp ce omologul său francez are mască de protecție. Imaginile au făcut marți turul presei.

Pe de altă parte, Klaus Iohannis apare în alte două poze cu mască de protecție peste gură și nas. În ambele poze în care Klaus Iohannis poartă mască de protecție, președintele României se află într-o discuție. De asemenea, în cele 240 de poze, Klaus Iohannis nu este singurul oficial care apare fără mască de protecție. Cancelarul german Angela Merkel, de exemplu, apare fără mască de protecție în unele poze, la fel și premierul bulgar Boiko Borisov, premierul maghiar Viktor Orban. Chiar și președintele Consiliului European, Charles Michel, este surprins fără mască de protecție.

O altă poză realizată cu șefii de state și de guverne în jurul unei mese rotunde arată că o parte din ei nu poartă mască de protecție. În această poză, unii poartă mască de protecție, majoritatea nu.

Pozele sunt descărcate de pe site-ul oficial al Consiliului European.

Adauga un comentariu