Actualitate

Klaus Iohannis îi cheamă la Cotroceni pe toți specialiștii în boli infecțioase. Este invitat și Alexandru Rafila

Publicat: 03 nov. 2020
Klaus Iohannis arată cu mâna
Preşedintele Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a chemat pentru, marți, de la ora 15.00, mai mulți specialiști în zona de boli infecțioase. Surprinde invitația adresată lui Alexandru Rafila, cel care a fost dezavuat de către Guvern, după ce a ales să candideze pe listele PSD.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marți, 3 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății; Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; general dr. Ionel Paul Oprea, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale..

Alexandru Rafila, pe lista specialiștilor chemați la Cotroceni de Klaus Iohannis

Pe lista specialiștilor în boli infețcioase invitați la Cotroceni se mai află Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății; dr. Andreea Moldovan, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov; dr. Gindrovel Dumitra, Medic Primar Medicină de Familie, Vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul SNMF.

Comentarii
  • Acum, după luni de zile???! Prea tirziu melcule înțepenit în proiect! Admira-te mai departe în oglinda rinocerule! Oameni buni, aveți grija de voi! Păziți-va singuri, nu va trebuie nici un șef, sau „Comandant al acțiunii”. Medicina e una singura, nu a noastră și a voastră!

Adauga un comentariu