Local

L-au dezbrăcat la pielea goală, l-au filmat și l-au șantajat! Sexy-arhitecta și iubitul ei au scăpat de pușcărie! Victima și-a retras plângerea împotriva celor doi, după ce au ajuns la o înțelegere!

Publicat: 16 oct. 2020
Judecătorii ieșeni au condamnat-o pe sexy-arhitecta acuzată de șantaj cu iz sexual, dar și pe iubitul acesteia
Arhitecta Maria Păunița Cecan

Sexy-arhitecta acuzată de șantaj a scăpat de pușcărie, la fel ca iubitul ei. Judecătorii i-au condamnat cu suspendare pe Maria Păunița Cecan și pe Ionel Alin Pricope, pentru șantaj și lipsire de libertate. Cei doi sunt acuzați de procurori că l-au filmat dezbrăcat pe un frizer, fost amic de-al femeii, ținându-l sechestrat într-un apartament din Iași. În timpul procesului, victima șantajată de cei doi iubiți și-a retras plângerea pentru lovire, amenințare și distrugere

Sentință în cazul sexy-arhitectei Maria Păunița Cecan și al iubitului acesteia, Ionel Alin Pricope! Cei doi iubiți au scăpat de pușcărie, după ce au fost acuzați că l-au șantajat pe un frizer, fost amic de-al femeii. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o ieri pe sexy-arhitecta Maria Păunița Cecan la 1 an, 6 luni și 20 de zile de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj și lipsire de libertate în mod ilegal. La rândul său, Ionel Alin Pricope a primit o pedeapsă de 2 ani, 5 luni și 10 zile de închisoare, cu suspendare, pentru aceleași acuzații.

În cazul lui Pricope, judecătorii au încetat procesul pentru lovire, amenințare și distrugere, după ce victima și-a retras plângerea prealabilă. De asemenea, Maria Păunița Cecan și Ionel Alin Pricope au fost obligați de magistrați să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității, în cadrul unei instituții din subordinea Primăriei Municipiului Iași sau a Consiliului Local Iași.

„Instanța ia act că persoana vătămată E.K.A. a declarat că prejudiciul material și moral a fost reparat în întregime”, au spus judecătorii. Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Maria Păunița Cecan și Ionel Alin Pricope, acuzați că l-au șantajat pe un frizer

Procesul sexy-arhitectei Maria Păunița Cecan și al iubitului ei, Ionel Alin Pricope, a început pe 8 noiembrie 2019. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe cei doi. În urmă cu câteva luni, polițiștii au fost alertați de un tânăr sucevean, E.K.A., cu privire la faptul că ar fi fost șantajat de Maria Păunița Cecan (26 de ani) și de prietenul acesteia, Ionel Alin Pricope (31 de ani).
Maria Păunița Cecan ar fi început o relație de ceva timp cu Alin Ionel Pricope. Cei doi iubiți locuiesc într-un apartament din centrul Iașului. Dar, în urmă cu mai bine de un an, femeia a avut o relație cu un alt tânăr, din Suceava, respectiv E.K.A. Cu acesta nu ar mai fi ținut legătura, dar, pe 18 septembrie 2019, cei doi și-ar fi dat întâlnire în apartamentul femeii.

Procurorii: l-au dezbrăcat la pielea goală, l-au filmat și l-au șantajat

Anchetatorii ieșeni au susținut că tânărul avea să fie surprins gol de iubitul fetei, lângă aceasta. Conform procurorilor, Ionel Alin Pricope, iubitul Păuniței, l-ar fi lovit pe sucevean. Mai mult, l-ar fi filmat dezbrăcat și i-ar fi cerut suma de 5.000 de euro, pentru ca imaginile să nu fie făcute publice. Pe lângă loviturile aplicate, tânărului i-a fost distrus și telefonul iPhone, în timp ce se afla în locuința respectivă.

După ce a fost dat afară dezbrăcat din apartament, tânărul a mers la Poliție. Anchetatorii au deschis un dosar penal, iar, la scurt timp, a fost efectuată și o percheziție. Mai apoi, Maria Păunița Cecan și Ionel Alin Pricope au fost săltați de polițiști și duși la audieri. Ulterior, cei doi s-au înțeles cu frizerul, iar acesta din urmă și-a retras plângerea prealabilă. Acum, rămâne de văzut dacă sentința dată în acest scandal de șantaj cu iz sexual va fi sau nu contestată.

Comentarii
Adauga un comentariu