Actualitate

La ce liceu învață Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Adolescenta a început deja școala

Publicat: 31 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La ce liceu învață Violeta fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Adolescenta a început deja școala
Pentru Violeta Bănică începe o nouă perioadă din viață, și anume frumoșii ani de liceu

A sosit deja prima zi de liceu pentru Violeta Bănică, fiica celebrului artist și a Andreei Marin, mama acesteia împărtășind cu emoție acest moment. Adolescenta va urma cursurile unei celebre instituții de învățământ private. Iar cu ocazia începerii noului an școlar, Andreea Marin și Violeta Bănică s-au pozat în curtea școlii.

Emoții mari pentru Andreea Marin, deoarece fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. a început o nouă etapă din viață, și anume liceul. Acum, tânăra domnișoară se pregătește pentru cei mai frumoși patru ani din viața sa, ocazie cu care mama ei a imortalizat momentul. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis numeroase urări, foarte mulți internauți remarcând cât de mare și frumoasă s-a făcut Violeta.

La ce liceu învață Violeta Bănică

Foarte mulți copii așteaptă cu drag ziua de luni, 5 septembrie, pentru a începe un nou an școlar. Și totuși, se pare că unii au furat startul și au început mai devreme cu o săptămână, mai precis cei de la unele unități de învățământ private. Este și cazul Violetei, fiica din relația pe care Andreea Marin a avut-o cu Ștefan Bănică. Aceasta s-a bucurat deja de prima zi de școală, fiind acum elevă în clasa a noua.

După cum se poate vedea, timpul s-a scurs pe nesimțite pentru Violeta Bănică, care este acum o adevărată domnișoară. Adolescenta pare să îi calce pe urme mamei sale din punct de vedere al frumuseții și al stilului, motiv pentru care pare că atrage atenția tuturor. Tânăra a început luni, 29 august, prima zi de liceu, Andreea Marin optând pentru un liceu privat, nu unul de stat, și anume Internațional School of Bucharest. Aici, fiica ei și a lui Ștefan Bănică se va putea bucura de o mulțime de activități educative și creative în același timp.

Așa cum era de așteptat, Andreea Marin a imortalizat momentul special al fiicei sale, postând fotografia pe contul său oficial de Instagram. Declarația de dragoste făcută de „zână” i-a făcut pe mulți să lăcrimeze în momentul în care au citit-o.

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc «liceu» acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede… Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste! #violeta”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Ce pasiune neobișnuită are Violeta Bănică

Dintotdeauna, Violeta Bănică, fiica Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr, a avut o viață departe de atenția publicului. Iar puținele informații cu privire la aceasta au apărut în urma destăinuirilor făcute de părinții acesteia. Astfel, anul acesta s-a aflat și despre un hobby, cel puțin neobișnuit, al adolescentei.

Ei bine, Andreea Marin a mărturisit recent că Violeta i-a spus că vrea să practice fotbal. Deși a ținut ascuns pentru o perioadă că fiica ei își dorește să practice acest sport, Andreea Marin a declarat că o va susține întotdeauna pe fiica sa.

„Semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine, Andreea cea mică. Povestim foarte mult, ieșim în parcuri, ea face fotbal feminin și eu înot. O încurajez”, a spus Andreea Marin într-un interviu televizat.

Adauga un comentariu