Local

La Centrul de Transfuzii Botoșani, zeci de persoane s-au mobilizat pentru ajutorarea Alexiei 

Publicat: 19 dec. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
La Centrul de Transfuzii Botoșani zeci de persoane s-au mobilizat pentru ajutorarea Alexiei 
Mobilizare fără precedent la Botoșani pentru Alexia

Încă de la primele ore ale dimineții, luni, 19 decembrie, zeci de botoșăneni s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine, pentru a dona sânge. Majoritatea celor ce s-au prezentat erau elevi ai Colegiului Național Laurian, dar și persoane care au fost impresionate de tragica poveste a Alexiei, venind de la zeci de kilometri distanță.

“Aparent suntem vecine, în Curtești. Nu o cunosc personal, dar am rămas marcată de toată povestea. Sper din tot sufletul să fie bine și ea și toți cei răniți”, a spus o tânără donatoare, citată de presa locală.

Potrivit reprezentanților Centrului de Transfuzii, numărul cel mai mare de persoane ce s-au prezentat vreodată pentru a dona sânge a fost 63, dat fiind faptul că s-ar putea ca o parte dintre donatori să fie rugați să revină în zilele următoare.

Noi intervenții chirurgicale pentru Alexia și doi colegi de-ai ei

După ce în noaptea de vineri spre sâmbătă, 17 decembrie, un autocar plin cu membri ai unui ansamblu folcloric s-a răsturnat în afara localității Pașcani, județul Iași, zeci de persoane au fost rănite, iar o adolescentă, Alexia, a rămas fără mâini, în urma impactului.

Din fericire, după o operație ce a durat 20 de ore, medicii de la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” Iași au reușit să-i replanteze brațele.

Acum însă, Silviu, un băiat de 16 ani va intra în sala de operație miercuri, 21 decembrie pentru o procedură de reconstrucție a feței, alături de Elena, care este cea mai bună prietenă a Alexiei, pentru aceeași intervenție chirurgicală.

Amintim că intervenţia chirurgicală a Alexiei a durat circa 20 de ore şi la realizarea ei au participat 3 medici anesteziști, 2 medici ortopezi, 5 chirurgi plasticieni, dar și un număr mare de asistente medicale, infirmiere și brancardieri. Echipa medicală a fost coordonată de dr. Sidonia Susanu, șefa secției de Chirurgie Plastică și Reparatorie a Spitalului “Sf. Maria” din Iași“.

Comentarii
  • ADEVARUL te va Elibera si MINICIUNA te va Spanzura ! Apoi postati adevarul.

    Realizati ca timpul Minciunilor este pe sfarsite si cei care se tot inneaca cu bucati de adevar vor primi tratament sigur si foarte eficient cu Streangurol si Cimitirol.

    Atentie la transfuziile cu sange de la vaccinati ! MOARTE SIGURA !
    ,,Militarii Palariilor Albe distrug rezervele de sange contaminat cu vaccin
    După ce Congresul a votat 350-80 în favoarea abrogarii mandatului neconstituțional al vaccinului Covid-19 al lui Lloyd Austin pentru toți membrii forțelor armate, diviziunea White Hat a armatei americane a făcut un pas mai departe, distrugând donațiile de sânge luate de la militarii vaccinați.
    Primitorii de plasmă contaminată au avut reacții adverse, inclusiv moarte subită, de la sânge contaminat. Caz concret: Sgt. William Wright, un bărbat sănătos, în vârstă de 36 de ani, staționat la Fort Bliss, Texas, a fost rănit în timpul unui exercițiu de antrenament până a avut nevoie de o transfuzie.
    Wright nu a fost vaccinat; dusese o luptă grea pentru a obține o scutire religioasă. Era inconștient în acel moment și, prin urmare, nu a putut întreba dacă plasma care i-a intrat în vene a fost sifonată de la o persoană vaccinată. Fără să știe Wright, donatorul fusese dublu vaxat și stimulat. Părea să-și revină – vitalele lui erau normale și mânca alimente solide – dar a rămas sub observație la Centrul Medical al Armatei William Beaumont-Fort Bliss și a avut suficientă putere pentru a întreba dacă i s-a dat sânge vaccinat. Când i s-a spus că a făcut-o, a protestat. Două zile mai târziu, Wright, încă la spital, a murit brusc – atac de cord major. O examinare post-mortem a găsit un cheag de sânge de 11 inchi într-o arteră a plămânilor lui. Mișcarea medicilor White Hat susține că regimul criminal Biden a îngropat sute de rapoarte similare care calomniază prețiosul său vaccin.
    „Când un pacient nevaccinat primește plasmă vaccinată, ei bine, statisticile nu mint. Ceea ce am fost martori este un număr astronomic de mare de trupe care prezintă totul, de la efecte secundare ușoare și temporare până la efecte secundare severe și de durată și, în unele cazuri, moarte. Cunosc personal 12 bărbați care au avut nevoie de o transfuzie și s-au opus cu vehement la vaccinarea cu plasmă. Li s-a spus că sunt proprietatea guvernului și nu au dreptul să o refuze”, a declarat un medic de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg…”

Adauga un comentariu