Eveniment-Social

La Cinema Ateneu Iași, noi producții de calitate

Publicat: 21 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La Cinema Ateneu Iași noi producții de calitate

La Cinema Ateneu Iași, noi producții de calitate. Printre acestea și două premiere de film. Săptămâna 21-27 octombrie 2019 începe cu drama „MO”. E un film în regia lui Radu Dragomir. Dana Rogoz e în rol principal. Producția aduce în discuție subiecte ca abuzul de putere sau sexual și prezintă o lume în care tinerele ajung să fie victime sigure. Drama „Durere și glorie” continuă programul, vorbind despre o serie de reîntâlniri ale regizorului Salvador Mallo.

Antonio Banderas în rolul lui Pedro Almodóvar

Aici îl vom revedea pe Antonio Banderas în rolul lui Pedro Almodóvar. Și Penelope Cruz, Leonardo Sbaraglia fac parte din distribuție. Filmul a caștigat Premiul pentru interpretare masculină, Cannes 2019. De asemenea, va rula și filmul „La Gomera”, de Corneliu Porumboiu. E propunerea României pentru o nominalizare la Oscar 2020. „În premieră va rula documentarul «Jurnalul familiei-escu», în regia lui Șerban Georgescu. Prin poveștile străbunicilor, bunicilor, mătușilor, unchilor, verilor și cumnaților, pelicula propune o trecere de la întâmplările individuale, la marile întâmplări la care am luat parte cu toții, de la Unire încoace”, au transmis cei de la Cinema Ateneu.
Poate fi vizionat și „Paradise Hills”. Este fantasticul de debut al lui Alice Waddington. Acesta prezintă povestea unei tinere rebele pe nume Uma. Ea se trezește într-o dimineață în Paradise Hills, o clinică de tratament de lux. Este plasată pe o insulă mediteraneeană izolată. „Familiile înstărite își trimit acolo fetele pentru a fi transformate în cele mai bune versiuni ale lor”, este intriga filmului. În versiune 3D, vine și animația „Yeti”. Preț bilet normal – 12 lei. Preț bilet film 3D – 15 lei. Detalii pe: Facebook Cinema Iași sau pe site: www.ateneuiasi.ro

Adauga un comentariu