Local

La un pas de tragedie pe drumul european! Un autoturism în care se aflau refugiați ucraineni a fost distrus. Mai multe victime – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 02 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La un pas de tragedie pe drumul european Un autoturism în care se aflau refugiați ucraineni a fost distrus. Mai multe victime - EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
Grav accident rutier la Târgu Frumos

Astăzi, 2 aprilie 2022, un accident rutier s-a produs la ieșirea din Târgu Frumos.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași, precizări despre starea de sănătate a copiilor care au fost implicați în accident.

„Copilul de 5 luni, normal clinic, cel de 11 ani prezintă fractură externă de claviculă stangă la care s-a practicat imobilizare, copilul de 16 ani fractură diafiză humerus drept cu deplasare imobilizată. Toți au plecat la domiciliu”, a declarat Diana Compoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași, declarații cu privire la starea de sănătate a mamei care a fost implicată în accidentul rutier.

„Mama din Ucraina a fost în Unitetea de Primiri Urgențe diagnosticată cu traumă abdominală accident rutier, ruptură de splină, a fost internată și operată la secția chirurgie. Acum este stabilă, prognostic vital favorabil”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iaș.

UPDATE: Un accident rutier cu cinci pasageri ucraineni s-a produs la ieșirea din Târgu Frumos spre Roman. Un adolescent de 16 ani a rămas încarcerat, după ce mașina s-a răsturnat în curbă. Sunt transportați la spital trei copii de 1 an, 10 ani și 16 ani, împreună cu mama lor. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de prim ajutor de la Târgu Frumos, un echipaj B și un echipaj C de la Serviciul Județean de Ambulanță., a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

UPDATE: Copii sunt transportați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ,,Sfânta Maria” Iași, iar mama acestora este deplasată la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași.

UPDATE: Persoana încarcerată a fost scoasă din autoturism. Aceasta este conștientă și a fost preluată de echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță. În sprijin a fost trimisă un echipaj B de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Din primele informații obținute de reporterii BZI, în accident a fost implicat un autoturism, iar un copil de 16 ani a rămas încarcerat. La locul intervenției se deplasează două autospeciale de intervenție cu module de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat de la Secția de Pompieri Târgu Frumos. De asemenea, a intervenit și o ambulanță cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță. Din autoturism s-au autoevacuat patru persoane. Acestea sunt de origine ucraineancă. Au fost identificați trei copii cu  vârste de 2, 10 și 16 ani.

Sursa foto: ISU IAȘI

 

Adauga un comentariu