Cancan ultimă oră

Laura Brumă a revenit în muzică! De ce nu mai are voie să folosească numele de ”Vass”. Ce rol joacă Dan Bursuc în această poveste

Publicat: 09 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laura Brumă a revenit în muzică De ce nu mai are voie să folosească numele de Vass. Ce rol joacă Dan Bursuc în această poveste
Laura Brumă a revenit în muzică

Laura Vass făcea furori în anii 2000 alături de Sorin Copilul de Aur, pe vremea când era doar o copilă. Însă, brusc, manelista a dispărut din muzică, fanii săi întrebându-se mult timp ce s-a întâmplat cu adolescenta cu zâmbet vesel.

Totul a pornit de la o relație pe care Laura Vass a avut-o cu un bărbat însurat, relație care a durat nici mai mult, nici mai puțin de 7 ani. La momentul respectiv, manelista a trecut prin chinuri groaznice și a îndurat umilinte de nedescris din partea soției iubitului său, care a bătut-o fără milă și a tuns-o, batjocorind-o.

Însă, toate poveștile urâte sunt doar o amintire urâtă, în prezent Laura întorcându-se la prima sa dragoste: muzica. Deși toată lumea o știa sub numele de ”Laura Vass”, artista și-a schimbat numele de scenă, revenind la numele ei real, Laura Brumă. Mai mult decât atât, a încetat colaborarea cu cel care i-a fost și manager, dar și impresar, Dan Bursuc.

”Nu ne-am mai înțeles. Muzical, clar. Personal, eu sunt un om foarte diplomat, cu mine nu poți să te cerți, eu sunt temperată. Am fost nevoită să îmi schimb numele, pentru că Vass este o marcă înregistrată de fostul meu manager. Nu i-am făcut ofertă, nu am lungit mult, doar i-am pus o întrebare”, a povestit Laura.

Laura Brumă a mai mărturisit că Dan Bursuc este cel care i-a pus cu mulți ani în urmă numele de ”Vass”, nume inspirat de la numele orașului său natal, Vaslui.

Adauga un comentariu